IZ MADRIDA NA MARAKANU: Zvezdi stigla KOVERTA od Reala!

Autor:

Sport

27.01.2022

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu Crvene zvezde stiglo je pismo iz Madrida.

IZ MADRIDA NA MARAKANU: Zvezdi stigla KOVERTA od Reala!

Foto: Starsport

Marakana
Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Real Madrida Florentino Perez zahvalio se Crvenoj zvezdi i počasnom predsedniku crveno-belih Draganu Džajiću na telegramu saučešća povodom smrti Fransiska Paka Henta.

- Izražavam zahvalnost za vaše ljubazne reči povodom gubitka našeg voljenog počasnog predsednika Fransiska Henta. Preneo sam vaše saučešće njegovoj porodici i takođe vam prenosim njihovu duboku zahvalnost. Hento je jedna od naših najvećih legendi i mit svetskog fudbala. Njegova profesionalna karijera i njegovo ponašanje i životni stav čine ga merilom za sve nas koji volimo fudbal širom sveta - napisao je Perez.


Hento je u periodu od 1953. do 1971. godine osvojio šest titula šampiona Evrope, ukučcujući i onu protiv Partizana 1966, a za 18 sezona u "kraljevskom klubu" na 600 utakmica postigao je 182 gola.

Jedini je fudbaler u istoriji sa šest titula prvaka Evrope. Takođe, u riznici trofeja ima i 12 titula šampiona Španije, takođe rekordnih, kao i dva Kupa kralja.

Za Španiju je odigrao 43 utakmice i postigao pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading