RASČIŠĆAVANJE NANOSA U OKVIRU POTRAGE: Nove informacije o nestanku Katarine

Autor:

Hronika

31.01.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po preporuci ronilaca, u okviru potrage za Katarinom Petković iz Predejana, koja je u subotu ujutru nestala u reci nakon stravične saobraćajne nesreće, danas je počelo raščišćavanje nanosa ispod i u okolini mostova na Južnoj Moravi.

RASČIŠĆAVANJE NANOSA U OKVIRU POTRAGE: Nove informacije o nestanku Katarine

Foto: Društvene mreže

Devojka za kojom se traga bila je zaposlena u britanskoj kompaniji u Leskovcu i njene kolege kažu da je bila izuzetno vredna i da ju je krasio vedar duh. Katarina je 18. decembra napunila 21 godinu, prenose Novosti.

U saobraćajnom udesu, posle kog je nestala Petkovićeva, stradala je njena vršnjakinja Anđela M., čije telo je izvučeno iz reke. Lakše su povređene i dve meštanke Predejana Kristina M. i Anđela S. koja će biti pod budnim okom istražnih organa budući da je prema prvim rezultatima istrage nesavesno upravljala vozilom.

Meštani Predejana na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima izražavaju žaljenje zbog tragedije i istovremeno razmenjuju saznanja o potrazi za Katarinom Petković imaju samo reči hvale za smrtno stradalu Anđelu i nestalu Katarinu.

- Oduvek sam svima pričao i navodio baš njih dve kao primer za najkulturnije, najbolje vaspitane i najprirodnije devojke u Predejanima i okolini. Poznajem ih ceo život i znam odlično i njihove porodice i svi su predobri ljudi. Bio sam u kafiću kad je Katarina slavila 21. rođendan, nedavno, 18. decembra, i tom prilikom su njih dve, ona i Anđela Milovanović, bile apsolutno primerene, ma savršene devojke. Pamtiću Kaćin upadljiv i glasan smeh i glas koji mi bez prestanka odzvanja u glavi - napisao je Bata S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading