OGLASILI SE MEŠTANI I RODITELJI SVEŠTENIKA KOJI JE POKOSIO TINEJDŽERA (16): Novi detalji strašne tragedije kod Ljubovije

Autor:

Hronika

27.01.2022

11:45

Sveštenik S. J. (28) iz Ljubovije koji je osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći kolima udario dečaka Đorđa R. (16) u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, kada je pokušao da pretrči put nakon izlaska iz autobusa nedavno je rukopoložen.

OGLASILI SE MEŠTANI I RODITELJI SVEŠTENIKA KOJI JE POKOSIO TINEJDŽERA (16): Novi detalji strašne tragedije kod Ljubovije

Tanjug/AP

Zastrašujući slučaj zlostavljanja dece otkriven je na Uralu/Ilustracija

Podsetimo, u razmaku od nekoliko sati u utorak nastradali su devojčica Isidora T. (11) i dečak Đorđe R. (16) u saobraćajnim nesrećama na Novom Beogradu i u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, na gotovo identičan način, kada su izašli iz autobusa i pokušali da pretrče put.

Sveštenik S. J. koji tek treba da bude saslušan u lozničkom tužilaštvu zbog nesreće u kojoj je nastradao dečak, nedavno je rukopoložen.

- On je pre mesec dana stupio na dužnost. Inače, njegov otac je jedan poznati sveštenik iz našeg kraja - kažu meštani i opisali kako se tragedija dogodila.

ST/D. KADIĆ

Mesto nesreće na kojem je poginula devojčica - Novi Beograd

- Dečak je autobusom došao iz Ljubovije. Kada je stao autobus, izašao je, otišao sa zadnje strane autobusa i navodno je pokušao da pređe asfalt kako bi došao kući. Međutim, naišao je automobil i udario ga direktno prednjim delom - prepričao je meštanin.

Dete je prebačeno u Dom zdravlja u Ljuboviji, pokušana je reanimacija, ali nažalost bezuspešno.

Kurir je juče stupio u kontakt sa porodicom uhapšenog S. J., ali je majka osumnjičenog kratko poručila da "ih zaobiđemo", dok je otac rekao "da bi voleo da se o nesreći ne piše".

- Prilikom udesa povređen je i S. J., ali lakše. Prevezen je u lozničku bolnicu gde mu je ukazana pomoć. Nakon toga, određeno mu je zadržavanje - kaže sagovornik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading