JEDAN DOLAZI, DRUGI ODLAZI: Vlahović ostaje bez saigrača!

Autor:

Sport

28.01.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavao je menadžer londonskog Totenhema da ove zime dovede Adama traorea ili Luisa Dijaza. Već gotovo dogovoreni transferi su propali, ali čini se da je Konte konačno na pragu dovođenja pojačanja.

JEDAN DOLAZI, DRUGI ODLAZI: Vlahović ostaje bez saigrača!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Kako prenosi Dejvid Ornštajn, put Londona bi uskoro mogao da krene aktuleni fudbaler torinskog Juventusa Dejan Kuluševski.

 

 

Šveđanin je u aktuelnoj sezoni upisao 20 nastupa u Seriji A za Juventus, ali nije čest u startnoj postavi. Samo u tri navrata odigrao je svih 90 minuta. Od dolaska na sever Italije odigrao je 74 utakmice u dresu Juventusa postigao devet, a asistirao za deset golova.

Prema dostupnim informacijama londonski klub bi Kuluševskog doveo na pozajmicu što neodgovara rukovodstvu torinskog kluba, ali se ipak očekuje da dve strane uskoro pronađu "zajednički jezik" kojim bi se i ozvaničio transfer švedskog fudalera u Premijer ligu čime bi Antonio Konte pojačao konkurenciju u redovima kluba sa severa Londona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading