DESETOGODIŠNJI VLAHOVIĆ ZALUĐIVAO VRŠNJAKE FUDBLASKOM LOPTOM! Samo SLEP ne bi video takav TALENAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.01.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzvučnije ime zimskog prelaznog roka svakako je Dušan Vlahović! U toku današnjeg dana potpisaće ugovor sa torinskom "Starom damom", a dok se to ne desi, mi možemo da uživamo u bravurama desetogodišnjeg Ducija!

DESETOGODIŠNJI VLAHOVIĆ ZALUĐIVAO VRŠNJAKE FUDBLASKOM LOPTOM! Samo SLEP ne bi video takav TALENAT! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@MarkovicNeb

Najtraženiji igrač ove zime bio je Dušan Vlahović. A kako i ne bi, kada je sjajnu formu iz prošle sezone preneo u ovu, i sa 33 postignuta gola izjednačio rekord Kristijana Ronalda po broju golova u toku jedne kalendarske godine (rekord Serije A).

A kakav je talenat srpski reprezentativac bilo je jasno i dok je imao samo deset godina. U tvitu ispod možete videti bravure desetogodišnjeg Ducija na kojim mu bi pozavideli i neki od profesionalnih igrača.

 

 

Juventus će isplatiti Fiorentini 70.000.000 evra za Vlahovića, kao i potencijalnih 5.000.000 evra kroz bonuse. Ugovor će biti potpisan na pet godina, a Dušan će godišnje inkasirati vrtoglavih 7.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading