LOVA U DRUGOM PLANU: Dušan Vlahović ODBIO milione!

Autor:

Sport

27.01.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njukasl nudio platu od 12.000.000, Arsenal 10.000.000 (osam plus dva kroz bonuse), ali je napadač uzeo sedam od "stare dame" da bi postao crno-beli.

LOVA U DRUGOM PLANU: Dušan Vlahović ODBIO milione!

Foto: Starsport

Srpski napadač Dušan Vlahović

Šta zna srce šta su milioni... Dušan Vlahović novi je fudbaler Juventusa u transferu vrednom 67.000.000 evra i tako je izbio na prvo mesto po obeštećenju koje je plaćeno za nekog srpskog igrača. Kako je Srpski telegraf ekskluzivno pisao 17. decembra prošle godine, sada već bivši napadač Fjorentine hteo je samo u crno-beli deo Torina i zbog toga je odbio milione. Transfer između dva italijanska kluba je zaključen, postalo je poznato da će Beograđanin kao član bjanko-nera imati platu od "samo" sedam miliona evra.

PRIMANJA KAO IBRA

Samo sedam jer je odbio tri miliona veću ponudu za primanja od Arsenala i skoro dvostruko veću od Njukasla. "Svrake", koje je kupio Muhamed bin Salman, princ Saudijske Arabije, ponudile su "ljubičastima" čak 90.000.000 evra za transfer i 12.000.000 Dušanu za platu, ali je on to odbio. Negativan odgovor dobio je i Arsenal, s malo manjom ponudom - od deset miliona evra (osam plus dva kroz bonuse), iako je na sto stavio i 60.000.000 evra za kupovinu plus otkup Lukasa Toreira, čija je vrednost 15.000.000 evra.

U Torinu bogatije ugovore od Vlahovića imaju samo Matijs de Liht (8.000.000) i Paulo Dibala (7.300.000), a pošto nije sigurno da li Argentinac ostaje, to znači da bi Srbin bio drugi najplaćeniji na Alijanc stadionu. Kada govorimo o ostalim timovima, u Interu je plaćeniji jedino Aleksis Sančez (7.500.000), a u Milanu isto kao nekadašnja vedeta Partizana zarađuje Zlatan Ibrahimović.

NOVO DOKAZIVANJE

Dušan Vlahović biće šesti Srbin u dresu Juventusa (Vladimir Jugović, Zoran Mirković, Ivan Ergić, Miloš Krasić i Darko Kovačević), a upravo poslednjepomenuti u razgovoru za Srpski telegraf dao je svoje mišljenje kako će se popularni Duci snaći u crno-belom dresu.

- Juventus je dobra sredina za napadača kao što je Duca. Sigurno je svestan konkurencije, sledi mu novo dokazivanje, gde ponovo mora da pokaže kvalitet koji poseduje. Još više će napredovati pod komandom trenera Alegrija. Juve je veliki klub, ali ako imaš kvalitet, koji Dušan sigurno ima, možeš da se izboriš za svoje mesto - rekao je Kovačević za naš list.

Republika

Foto: Starsport

Darko Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading