U PARTIZANU TRLJAJU RUKE: Klupska kasa sve bogatija, stigli (ne)očekivani prihodi!

Autor:

Sport

28.01.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura podigla se prethodnih dana u Italiji. Glavni subjekt celokupne priče je srpski fudbalski reprezentativac koji je krenuo "putem kojim se ređe ide" prešavši iz Firence u redove "omraženog" Juventusa.

U PARTIZANU TRLJAJU RUKE: Klupska kasa sve bogatija, stigli (ne)očekivani prihodi!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Navedeni transfer Dušana Vlahovića, koji je ujedno i najveći u istoriji kada je jedan srpski fudbaler u pitanju, prema informacijama sa "Čizme" iznosiće neverovatnih 67.000.000 evra plus bonusi koji mogu dosegnuti i dodatnih 8.000.000 evropskih novčanica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u Torinu

 

Navedeni transfer svakako je u opsegu interesovanja i Fudbalskog kluba Partizan pošto klubu sleduje trening kompenzacije, pošto je Vlahović, kao što se zna, bio đak kluba iz Humske od 14-18. godine. Po tom osnovu crno-belima sleduje 1,7% celikupnog transfera što izraženo u novcu iznosi 1,2 miliona evra. Navedena suma Partizanu će biti isplaćena u četiri godišnje rate.

 

 

Interesantno je napomenuti da je Vlahović ranije stigao u Humsku ulicu, konkretno da je od 12. godine bio u Partizanu, procenat od prodaje bi bio veći i iznosio bi 3%.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading