LJUBU ZEMUNCA NISAM SMELA DA ODBIJEM! Lepa Lukić pevala PODZEMLJU, dobila 3.000 MARAKA, pa priznala: GIŠKU KAD SAM VIDELA...

Autor:

Zabava

01.02.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Lukić otkriva kako je svojevremeno pevala opasnim momcima i kako nije smela da ih odbije, a za jednu svadbu je dobila 3.000 maraka.

LJUBU ZEMUNCA NISAM SMELA DA ODBIJEM! Lepa Lukić pevala PODZEMLJU, dobila 3.000 MARAKA, pa priznala: GIŠKU KAD SAM VIDELA...

Foto: ST/V.Lukić, Pixabay, Facebook

Lepa Lukić oduvek je bila jedna od najtraženijih pevačica, pa čak i među opasnijim momcima. Tako se pevačica osamdesetih godina družila sa Ljubom Zemuncem i Radetom Ćaldovićem Ćentom za koje je kako kaže, bila laf jer se prema njima ponašala kao i prema svima.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Lepa Lukić pevala podzemlju

- Prema meni su bili predivni. Ljuba Zemunac, Ćenta, oni su mi napravili jednu svadbu u Frankfurtu. Naime, mi svi pevači smo pevali u Minhenu u jednom restoranu Vardar. Često sam sa Zoranom Kalezićem po deset dana pevala tamo, i oni su dolazili u taj restoran. Ako se pravio važan pevač, oni za nos vuku. Mene nikad. Njima se dopadalo što sam ja pri zemlji bila. Kad su jednom došli u restoran, konobar mi kaže da me Ljuba Zemunac zove da dođem za njihov sto. Mislite da sam to smela da odbijem - priseća se Lepa i otkriva da su tada ugovorili da peva na jednoj svadbi:

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Lepa Lukić pevala Ljubi Zemuncu

- Sednem kod njih, što da ne sednem kad su me pozvali. Oni odmah pitaju hoću li da pevam na svadbi, a ja ne znam da li smem ili ne smem da odbijem. Pitali me koliko košta, ja kažem ništa. Pazi šta govoriš, nemoj ništa, nemoj da se foliraš, kažu mi: Ja mislim - provociraju me sigurno. Hoću da vam pevam onako, neću da vam naplatim. A oni - govori cifru. Ja mislim prete mi. Koliko kažeš toliko ćeš dobiti. Navalili oni da kažem cifru i ja kažem 3.000 maraka. Pruža on ruku i dogovoreno - priča Lepa i dodaje:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ/yputube.com/printscreen/ilustracija

Ljuba Zemunac slušao Lepu Lukić

- Na svadbi nema njih, ja čekam. Kad ide Zemunac ko vojvoda, iza njega sedam-osam njih, njihovo društvo, dupli sto i on kaže Lepa šta čekaš. Posle Zemunac došao do nas i pita da li može da svira bubnjeve, kaže naučio u zatvoru, pa je svirao. Sve lepo bilo, do ujutro bili tu. Isplatio me gazda 3.000 maraka.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Lepa Lukić se zaljubila u Gišku

- To su takva gospoda bila, a da sam se ja nešto k*rčila bilo bi za nosić. Tako su doživljavali pevači koji su se pravili važni. Arkan me je mnogo voleo, on posebno, čak i Giška. Ne znam, mnogo je lep, a kad je prišao samo što se nisam zaljubila, a kad mi je rekao Zoran da je to Giška odmah sam se uplašila. Ali on je toliko bio dobar čovek. Posle kad je poginuo, bilo mi je žao - rekla je Lepa Lukić, za Grand magazin.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

01.02.2022 08:25

Jao baba bolje cuti molim te, ne blamiraj se. Sram te bilo da to javno procas.