PALO PRIZNANJE: Ne ZASLUŽUJEM ništa, PRVO mesto NIJE za mene!

Autor:

Sport

01.02.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doputova je u Melburn sa idejom da osvoji trofej na Austrlaijan openu i postane svetski "broj jedan", ali je potpuno podbacio. Eliminisan je već u osmini finala i sada želi da što pre zaboravi sve doživljeno na australijskom tlu i okrene se novim izazovima.

PALO PRIZNANJE: Ne ZASLUŽUJEM ništa, PRVO mesto NIJE za mene!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev i Novak Đoković

Nemački teniser Aleksandar Zverev se u izjavi za "Midi Libre" osvrnuo na sve doživljeno na ovogodišnjem Australijan openu:

- Sada sam dobro, znam da sam odigrao loš turnir. Hteo sam da osvojim Australijan open i postanem broj jedan, ali nisam zaslužio i to je tako jednostavno - rekao je Zverev

Pre dolaska na prvi ovogodišnji grend slem turnir, "maštao" je o rušenju najboljeg tenisera sveta, a mediji u Nemačkoj već su ga videli kao naslednika Novaka Đokovića. Kako sam priznaje to je dovelo do velikog pritiska pred kojim je poklekao:

- Došao sam sa ciljem da osvojim titulu i da budem broj 1, ali nisam uspeo, moram mnogo bolje. Ne zaslužujem ništa, ni titulu ni prvo mesto, ako budem igrao ovako.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading