JUČE SAM SE ZAUVEK OPROSTILA OD MOJE JEDINE SREĆE: Potresne reči majke Ksenije Vučić

Autor:

Vesti

01.02.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula 29. januara u 56. godini života, a sahranjena je juče na Novom groblju

JUČE SAM SE ZAUVEK OPROSTILA OD MOJE JEDINE SREĆE: Potresne reči majke Ksenije Vučić

Foto: ST/N. PANČIĆ

Od Ksenije se danas putem čitulje oprostila i njena majka Nada Janković.

Juče, 31. januara zauvek sam se oprostila od moje jedine sreće, mog deteta. Otišla je iznenada, ostavila sve u velikoj tuzi i neverici. Šaljem joj bezgraničnu ljubav. Njena majka Nada. 

Foto: Informer

Čitulja Ksenije Vučić

Podsetimo, Ksenija Vučić je preminula u svom stanu na Novom Beogradu, na rukama sina Danila. Uzrok smrti još nije saopšten.

Kseniju Vučić javnost će pamtiti kao novinarku sa dugom i uspešnom karijerom i u štampanim i u elektronskim medijima. Radila je više od 30 godina - od Radija 'Indeks', preko časopisa 'Srpska reč' i Studija B, pa sve do TV Pink, gde je poslednjih godina uređivala i vodila emisiju 'Pravac', i bila na čelu Pinkovog kablovskog kanala Pink 3, kasnije TV Vesti. Gledaoci će je pamtiti i kao novinarku koja je albanskom premijeru Ediju Rami usred intervjua u Tirani pokazala tri prsta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading