KRALJICE NAŠA, HVALA TI ZA SVU LJUBAV: Milica i Danilo se opraštaju od svoje majke, poslednji pozdrav prvoj supruzi uputio i predsednik Vučić (FOTO)

Autor:

Vesti

31.01.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, biće sahranjena danas u 13 časova na Novom groblju u Beogradu. Od nje se opraštaju brojni prijatelji i porodica.

KRALJICE NAŠA, HVALA TI ZA SVU LJUBAV: Milica i Danilo se opraštaju od svoje majke, poslednji pozdrav prvoj supruzi uputio i predsednik Vučić (FOTO)

Foto: Tanjug/Instagram/AVucic

Od Ksenije Vučić se opraštaju njena deca Danilo i Milica, njena majka, kao i roditelji i brat predsednika, Anđelko, Angelina i Andrej Vučić, i mnogi drugi. 

Ksenija Vučić, istaknuta srpska novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića preminula je iznenada u subotu u 56. godini.

Foto: printscreen

Oproštaj Milice i Danila od majke

Hvala ti za svu ljubav i snagu koju si nam davala. Tvoji Danilo, Milica i Aleksandar.

Draga mama, vole te i uvek će te voleti tvoji Danilo i Milica.

Kraljice naša, hvala ti za pravi put koji si nam pokazala, kao i za svu ljubav koju si nam pružala. Neka te anđeli čuvaju. Vole te najviše tvoji Danilo i Milica.

Republika

Foto: printscreen

Oproštaj od Ksenije Vučić

Poslednji pozdrav našoj voljenoj Kseniji od majke Nade, Nevene, Danila, Milice, Aleksandra, Anđelka, Angeline i Andreja - stoji u čituljama.

Foto: printscreen

Predsednik Vučić uputio poslednji pozdrav prvoj supruzi

- Draga Ksenija, poslednji pozdrav. Aleksandar - oprostio se predsenik Vučić od prve supruge.

Podsetimo, Ksenija Vučić radila je kao novinarka više od 30 godina. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

Ona će biti sahranjena danas u 14 sati na Novom groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

31.01.2022 11:06

Neka joj je laka zemlja toj divnoj zeni

Odgovori 15 0