JOVANA JEREMIĆ SE OPROSTILA OD KSENIJE VUČIĆ: Voditeljka sa suzama u očima otkrila kakva je ona bila! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Vučić, istaknuta novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, preminula je iznenada juče u svom stanu u Beogradu. Sa njom je u tom momentu bio sin Danilo, sa kojim je živela, a Hitna pomoć sat vremena pokušavala je reanimaciju. Sahrana Ksenije Vučić biće sutra od 13 sati na Novom groblju.

JOVANA JEREMIĆ SE OPROSTILA OD KSENIJE VUČIĆ: Voditeljka sa suzama u očima otkrila kakva je ona bila! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić jutros se na ivici suza u svom programu oprostila od Ksenije Vučić. Inače, pre samo nekoliko nedelja Ksenija je gostovala kod Jovane Jeremić koja je izjavila da je jako teško prihvatila vest o smrti drage koleginice.

- Nama je svima jako teško i izbegavam da se oglašavam na ovu temu, jer ne volim patetiku. Oni koji su je stvarno voleli i oni s kojima je ona razgovarala, nikada neće tako postupiti na televiziji - rekla je Jovana Jeremić i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić se oprostila od Ksenije Vučić

 

Jako sam teško privhatila tu vest. Ksenija Vučić je imala dušu! Ja nisam osoba koja voli da pije kafe, posebno sa kolegama, ali Ksenija je bila osoba sa kojom si mogao da popiješ kafu, a da sutra nemaš problem. Zato je ona nenadoknadiv gubitak - govorila je Jovana Jeremić na ivici suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading