ZVEZDA REŠILA PITANJE NAPADAČA: Despotović konačno rekao DA!

Autor:

Sport

31.01.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u svoje redove ove zime dovela najboljeg stralca nedavno završenog norveškog šampionata Ohija Omoižuanfa. Norvežanin nigerisjkog porekla, već je tokom priprema pokazao svoje golgetersko umeće i čini se da je rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić" konačno "pogodilo" kada je reč o inostranom napadaču.

ZVEZDA REŠILA PITANJE NAPADAČA: Despotović konačno rekao DA!

Foto: Starsport

S`obzirom da Milan Pavkov ima dozvolu kluba da napusti naš najveći stadion, sportski sektor aktuelnog srpskog šampiona tragao je za igračem koji će tokom proleća "krasti" minutažu Omoižuanfu.

Prethodnih dana pominjala se informacija da bi u Lutice Bogdana mogao da se vrati nekadašnji fudbaler ovog kluba Đorđe Despotović koji definitivno napušta redove ruskog Rubina iz Kazanja, ali prema poslednjim informacijama, do toga ipak neće doći.

Despotović je na meti moskovskog CSKA, kao i ekipe koja je dobro poznata svim pristalicama Partizana, ekipe Sočija, pa je sve izvesniji njegov ostanak u Rusiji.

Samim tim izvesno je da će Milan Pavkov, barem narednih šest meseci, provesti u redovima crveno-belih, naravn pod predpsotavkom da u poslednjem trenutku "neka lasta ne sleti" na najveći srpski stadion.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading