LJUBIMAC DELIJA VELIKA ŽELJA SRPSKOG TRENERA! Zvezdi 2.000.000 evra!

Autor:

Sport

31.01.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špic crveno-belih na meti Milana Ristića, trenera Meižu Hake, momku iz Begeča nudi se ugovor na tri godine vredan 6.000.000 evra.

LJUBIMAC DELIJA VELIKA ŽELJA SRPSKOG TRENERA! Zvezdi 2.000.000 evra!

Foto: Starsport

Milan Pavkov sa saigračima

Milan Pavkov (27) postao je ljubimac delija posle dva gola Liverpulu, a kasnije je ogrejavao srca navijača na Marakani pogocima u večitom derbiju protiv Partizana i Milana, ali kako stvari stoje, toga više neće biti...

Republika

Foto: Starsport

 

Kako Srpski telegraf saznaje, iskusni napadač velika je želja Milana Ristića (40), srpskog trenera koji je 22. decembra uveo svoj klub Meižu Haku prvi put u elitni rang kineskog fudbala. Prema informacijama našeg lista, ekipa koja je osnovana 2013. nudi Crvenoj zvezdi dva miliona za obeštećenje, dok će momak iz Begeča dobiti ugovor na tri godine vredan dva miliona evra po sezoni.

NOVAC SPREMAN

Nekadašnji strateg Teleoptika i Zemuna želi da izbori opstanak sa Hakom u Superligi (prvo kolo 23. aprila), ali to neće biti lako jer je novi član elite blizu da proda nigerijskog špica Čisoma Egbičunama, koji je prošle sezone dao 20 golova na 33 utakmice. Ipak, iako je naš stručnjak dobio novac od vlasnika tima koji vodi s klupe da dovede Milana kao zamenu za Afrikanca, crveno-beli nisu spremni da još zaključe posao sa crveno-plavima.

ČEKA SE ZAMENA

Razlog je taj što bi Dejan Stanković prodajom Pavkova ostao sa samo jednim napadačem - Ohijem, jer je Marko Lazetić nedavno otišao u Milan za 5.500.000 evra, a zamena još nije dovedena.

Republika

Foto: Starsport

 

Milan Pavkov u Crvenu zvezdu stigao je 10. januara 2017. za 300.000 evra iz niškog Radničkog, a do sada je odigrao 125 utakmica, uz 48 golova, 13 asistencija i četiri osvojena trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading