VRATIĆE SE JEDNOG DANA PEVAĆE MU OPET MARAKANA: Ljubimac navijača blizu povratka, stvara se tandem snova!

Autor:

Sport

22.01.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku već je dovela najboljeg strelca nedavno završenog norveškog šampionata, ali očigledno rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana tu ne želi da stane...

VRATIĆE SE JEDNOG DANA PEVAĆE MU OPET MARAKANA: Ljubimac navijača blizu povratka, stvara se tandem snova!

Foto: Starsport

Pored Ohija Omoižuanfa koji već natapa znojem opremu sa Zvezdinim grbom na grudima tokom zimskih priprema koje se obavljaju u turskoj Antaliji, crveno-beli planiraju da dodatno ojačaju navalni red kluba.

Već smo pisali da se nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović nalazi na "tankom ledu" u ekipi ruskog Rubina i to je prvi znak da sportski sektor srpskog šampiona reaguje.

Kako se saznaje kontakt je već uspostavljen i realizacija transfera je blizu, što bi značilo da će Despotović po treći put u karijeri poneti crveno-belu opremu. 

Špic je dete crveno-belih, ali nakon što nije dobio priliku u prvom timu, prešao je prvo u Lokeren, a zatim se afirmisao u Spartaku iz Subotice, kada je napokon posle transfera zaigrao i za prvi tim Zvezde 2014. godine. Ipak, nije ni tada saradnja bila naročito uspešna (2 gola na 12 utakmica), pa je usledio rastanak.

 

 

U januaru 2015. otisnuo se na Istok, gde je prvo postao član kazahstanskog Zetjiša, a zatim i eksplodirao u Kairtu, Astanim, Orenburgu, sa vrhuncem u Rubinu, gde je postao jedan od najboljih strelaca ruskog elitnog ranga.

Despotović se nalazi u najboljim fudbalskim godinama. Početkom marta meseca proslaviće 30. rođendan, a zavidno internacionalno iskustvo svakako je ono što sportski sektor Crvene zvezde u ovom momentu traži.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije tokom dosadašnje bogate karijere, pored Crvene zvezde, nastupao je za ekipe Sopota, subotičkog Spartaka, belgijskog Lokerena, kazahstanske klubove Žetisu, Kairat iz Almatija, Astanu iTobol, ruski Orenburg, a od 2020. godine član je Rubina iz Kazanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading