(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Studentkinja visila sa DEVETOG sprata! Dečko i prijatelj je spasili u poslednjem trenutku

Autor:

Svet

01.02.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentkinju Irinu Jerpulevu iz zapaljenog stana na devetom spratu izvlačili su dečko i prijatelj, a srećom svi su prošli sa lakšim povredama.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Studentkinja visila sa DEVETOG sprata! Dečko i prijatelj je spasili u poslednjem trenutku

Foto: Youtube/Столичные происшествия

Irina Jerpuleva (18) spuštena je sa prozora na devetom spratu u stan ispod bez bezbednosne užadi. Njen dečko, student Timur Zakirov (20), i prijatelj Adel Akhmetzianov (21) nekoliko trenutaka ranije su sišli i vlasnik stana im je pomogao da uđu kroz prozor.

- Oklevala sam sve dok Timur nije počeo da viče na mene, to me je pribralo, ispričala je Irina, kojoj je dečko tako spasio život.

- Sišla sam dole. Oni su me uputili i rekli mi šta da radim. Uhvatili su me za noge i povukli kroz prozor na 8. spratu - dodala je, prenosi 24sata.hr.

Strah je došao tek kasnije kad su shvatili koliko su visoko bili i da je svaki pogrešan pokret mogao da zavši kobno.

Visio za jednu ruku, drugom hvatao okvir prozora

Još jedan video nekoliko trenutaka ranije pokazao je kako su Timur i Adel u očaju sišli iz stana u plamenu, držeći se za izbočinu prozora. Popeli su se kroz prozor, obesili se na izbočinu prozora i udarili nogom u prozor stana ispod na osmom spratu.

- Hvala Bogu, vlasnik je bio kod kuće. Da nije bilo njega, ne mogu zamisliti šta bi se dogodilo. Timur je visio za jednu ruku, a drugom se s nekoliko prstiju hvatao za okvir prozora. Desnom sam se rukom čvrsto držao za prozorsku dasku, a levom sam njegovu drugu ruku povukao za okvir prozora kako bi mogao da se podignem. Mislio sam da ćemo morati da skočimo činilo se da je to bolje nego da ostanemo tamo i izgorimo - opisao je Adel spasavanje koje je nalikovalo na scene iz akcionih filmova.

Studentkinja medija Irina zadobila je posekotine, ogrebotine i trovanje ugljen-monoksidom, ali nije joj trebalo bolničko lečenje.

Timur je zadobio opekotine i ostaje u bolnici. Drugi prijatelj Igor Garankin zadobio je 34 odsto opekotina nakon što je pobegao kroz vrata pre nego što se plamen pogoršao. Veruje se da je požar izazvao kratki spoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading