ZBOG DEPRESIJE SAM SE UGOJILA 20 KILOGRAMA! Nataša Pavlović otkrila detalje MRAČNOG ŽIVOTNOG PERIODA: GODINU DANA SE NISAM NASMEJALA!

Autor:

Zabava

01.02.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nataša Pavlović otkrila je detalje teškog životnog perioda, kada je mislila da iz depresije nema izlaza.

ZBOG DEPRESIJE SAM SE UGOJILA 20 KILOGRAMA! Nataša Pavlović otkrila detalje MRAČNOG ŽIVOTNOG PERIODA: GODINU DANA SE NISAM NASMEJALA!

Foto: Printscreen

Nataša Pavlović

Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović poznata je po svom pozitivnom duhu i širokom osmehu, ali ono što niko ne zna jeste da se iza svega toga krije potresna životna priča, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Naime, Nataša je odrastala u Zagrebu, a srećno detinjstvo prekinuo je rat, koji je porodicu naterao da se preseli u Beograd, a planirane dve nedelje u srpskoj prestonici pretvorile su se u novi život, što je voditeljki teško palo. Iako je je prihvaćena u školi i među vršnjacima, Nataša je godinu dana vodila najtežu bitku, sama sa sobom i svojom psihom.

- Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje - počela je svoju priču u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala:

 

 

- Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to.

 

 

- Tamo sam doživela silne neprijatnosti gde su me izbacili iz moje škole. Profesorka me je vukla kroz celu školu i izbacila napolje. Tada mi je postalo jasno zašto sam ja imala dvojku iz istorije kada su svi imali petice, a znala sam isto kao oni - ispričala je Nataša i dodala da bez obzira na sve nema loša osećanja ni prema kome.

 

 

Voditeljka je otkrila i da kada je mislila da nema izlaza u školi glume gde je išla na časove desilo se nešto što nije očekivala..

- Bila je divna jedna žena koja mi je rekla:" Ne brini dete moje i ja sam se sa Desankom Maksimović dopisivala usred rata i rekla mi je da će pravo prijateljstvo uvek opstati i tvoj grad će uvek biti tvoj", i te reči pamtim do danas. Ona me je ohrabrila da nastavim dalje. To je bio prelomni trenutak tada sam shvatila i sve je krenulo nabolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading