PROBLEM ZA ZVEZDU: Veliki rival KRADE već viđeno pojačanje!

Autor:

Sport

01.02.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko prelaska Edmunda Ada u redove aktuelnog šampiona Srbije i dalje traje. Činilo se tokom jučerašnjeg dana da je samo pitanje trenutka kada će fudbaler iz Gane postati novi stanovnik Beograda, ali...

PROBLEM ZA ZVEZDU: Veliki rival KRADE već viđeno pojačanje!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Tokom jučerašnjeg dana informacije u vezi Adovog transfera stizale su jedna drugu. 

Od toga da od posla nema ništa, preko informacije da je za vezistu Šerifa zagrizao rival crveno-belih danski Midtjiland, do velikog optimizma u Ljutice Bogdana u kasnim večernjim satima. Na kraju, može se samo reći da je Crvena zvezda blizu ispunjenja velike želje trenera Dejana Stankovića, ali za tako nešto neophodno je da klub iz Ljutice Bogdana načini još neke korake.

Kako prenosi "Mozzart sport" crveno-beli su morali da pojačaju pritisak, samim tim i ponudu. Odnosno da izjednače ono što je želeo da plati danski Midtjiland. Zasad na Marakani ćute, dok se posao ne privede kraju, ali jasno da će crveno-beli morati da izdvoje više od milion evra.

 

 

Za Crvenu zvezdu je odlična stvar što je prelazni rok u Danskoj gotov, odnosno što Šerif i Ado nisu prihvatili tu ponudu. Zvezda je tako izbila na pol-poziciju, ali je u prelaznom roku svašta moguće. Zato na Marakani trenutno vlada zavet ćutanja.

Mladi vezista iz Gane ima 21 godinu i igra na poziciji zadnjeg veznog. Letos je došao u Šerif za 300.000 evra iz slovačke Senice u koju je stigao kao 18-godišnjak iz Gane i proveo u njoj tri sezone. Prethodno kao tinejdžer nije prošao na probama u italijanskim klubovima Atalanti, Sasuolu i Bolonji. Čim je stigao u tabor moldavskog prvaka, izborio se za ulogu startera i bio nezamenjiv šraf u ekipi Jurija Verniduba. Odigrao je skoro svaki minut u letošnjim kvalifikacionim dvomečima protiv Alaškerta, Crvene zvezde i Dinama, a bio je starter i u svih šest mečeva grupne faze Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading