PONOŠ NATO KANDIDAT: Brani ga sajt koji prati sve vesti o Alijansi koja je ubijala Srbe!

Autor:

Vesti

11.02.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa za predsednika Srbije na predstojećim izborima Zdravko Ponoš, više uopšte ne krije da je simpatizer NATO!

PONOŠ NATO KANDIDAT: Brani ga sajt koji prati sve vesti o Alijansi koja je ubijala Srbe!

Foto: printscreen

Na Tviter profilu, koji prati sve novosti o NATO Alijansi, koja je ubijala Srbe, objavljen je status koji za jasan cilj ima da brani Zdravka Ponoša.

Naime, u objavi se nalazi vest u kojoj je Zdravko Ponoš govorio za portal N1, koji je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, gde je u svoju odbranu da je u prošlosti bio NATO general rekao da “se boji da je neko pustio ‘trenirane pse’ da to rade”.

Foto: printscreen

NATO podžava Zdravaka Ponoša

 

Ovo je jasan pokazatelj da je Zdravko Ponoš NATO kandidat, jer u opisu sajta koji ga brani stoji da su u pitanju “najčitanije NATO vesti”.

Republika

Foto: printscreen

NATO vesti

 

Podsetimo, sinoć je na pitanje novinara da li je za članstvo u organizaciji koja je bombardovala Srbiju i odnela hiljade života, Ponoš bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u njegov plan.

- Da li mislite da bi Srbija mogla da postane članica NATO? -  upitao je novinar Ponoša.

Na ovo pitanje novinara, Ponoš je otkrio šta je njegov cilj.

Nikada ne recite nikada. Ova generacija nema pravo da odriče bilo kojoj sledećoj generaciji ništa, niti po pitanju članstva, niti po pitanju litijuma. Nijedna generacija ne treba da uzima sebi za pravo niti da popravlja istoriju, niti da određuje budućnost sledećoj generaciji – odgovorio je Ponoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading