DUŠKO TOŠIĆ POTPISAO PAPIRE BEZ KARLEUŠINOG ZNANJA: Sada je konačno sve gotovo, fudbaler je PRESREĆAN, ČEKA SE REAKCIJA JK!

Autor:

Zabava

11.02.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić potpisao papire za transfer, Jelena Karleuša još uvek ne zna!

DUŠKO TOŠIĆ POTPISAO PAPIRE BEZ KARLEUŠINOG ZNANJA: Sada je konačno sve gotovo, fudbaler je PRESREĆAN, ČEKA SE REAKCIJA JK!

Foto: Instagram.com

Zabrana prilaska koju je Duško Tošić dobio nakon što se na Božić sukobio sa suprugom Jelenom Karleušom zvanično je istekla. Međutim, odluka Duška Tošića o povratku kući šokirala je mnoge.

Republika

Foto: instagram.com

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

Naime, Duško još uvek nije stigao u vilu na Dedinju, a da li je već razgovarao sa suprugom javnosti nije poznato. Ono što je ipak poznato je da je papir potpisan, zbog čega je nekadašnji fudbaler nerizmerno srećan. Ne, nije reč o papirima za razvod, već o još jednom uspešnom transferu i potpisanom ugovoru, kome je Duško posredovao.

 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Duško Tošić sa fudbalerima

 

Duško je objavio fotografiju sa mađarskim fudbalerom Kevinom Vargom, koji je zahvaljujući Duškovom posredstvu zaigrao u Kasimpaši.

Odluka Duška Tošića je da u nemirnim vremenima fokus prebaci na posao, a kako će se stvari razvijati po povratku u Srbiju, ostaje da vidimo, piše Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dane

12.02.2022 06:28

Bravo care tvoja reakcija sve govori Ne zelis vise da imas posla sa poremecenom zenom a to se lako zakljuci kad se izmisli nasilno ponasanje koje si pre koji mesec imao Da vidim sad cije pare ce da trosi 😆 Od svog pevanja sigurno nece jer nikad i nije sad moze da radi po striptiz barovima za tamo je vec spremna

Odgovori 12 10
Bg

12.02.2022 19:07

@Dane - On je obicni Zumbul iz Orlovata .