KARLEUŠA PORED DRUGOG ČOVEKA, SVE ISPLIVALO? Konačno otkriveno kad se razvode JK I DUŠKO TOŠIĆ!

Autor:

Zabava

07.02.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića se dosta spekulisalo, a sada su otkriveni pojedini detalji.

KARLEUŠA PORED DRUGOG ČOVEKA, SVE ISPLIVALO? Konačno otkriveno kad se razvode JK I DUŠKO TOŠIĆ!

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

Drama koja se dogodila u porodičnom domu Karleuša - Tošić, na Božić kada je Jelena Karleuša prijavila nasilje u porodici, epilog još uvek ne dobija.

Republika

Foto: Republika.rs

Jelena Karleuša prijavila nasilje u porodici

Iako se spekuliše da će Duško Tošić postati direktor turskog Bešiktaša, zapravo sve interesuje da li će i kada će se vratiti u porodični dom, s obzirom na to da ima zabranu prilaska supruzi.

Jelena i Duško se nisu preterano oglašavali povodom skandala koji se dogodio, ali kako stvari stoje, brak će se nastaviti, na zaprepašćenje mnogih. Da će par ostati zajedno, tvrdi i vidovnjak Dali:

 – Još im ne vidim razvod. Oni imaju neku neraskidivu energiju, ali ja pored nje vidim nekog drugog čoveka. Duško je previše blag, topao, umiljat. On mi je kao Karleušino treće dete  – objašnjava vidovnjak Dali i nastavlja:

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić se ne razvode još uvek

Razlaz će se desiti, ali ne još. Sad je kriza, haos, a brak će zvanično trajati dok ona bude htela, i razvešće se da niko ne zna – kaže vidovnjak Dali za SVET, inače njegove usluge koristi veliki broj estradnih ličnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Xxx

07.02.2022 09:04

Cela priča je da ga je prerasla u svojim snovima. Što bi naš narod reko zinulo joj dupe. Desio se taj namešteni koncerta gde su svi dobro raspoloženi, pa je u glavi dotične sinula megazvezda. Još se našo i neki žestoki momak lovator i kockice se sklopiše. U njenom pohodu na vrhove svetske scene Duško je privezak. Zato mora da ga se otkači. Međutim lažne premise dovošće do kolapsa...

Odgovori 40 45
Miki

07.02.2022 09:49

Evo i ja sam vidovnjak...video sam je u novinama kako se cereci sa drugim covekom( ime poznato redakciji) 😂😂😂

Odgovori 36 28
anja

07.02.2022 10:22

Slazem se sa vidovnjakom. Dusko je isuvise blag i dobar za nekoga ko je toliko zaljubljen u sebe kao JK i ko nije svojim talentom nego uz pomoc majke tu gde je sada, za razliku od Duska koji je sve postigao svojim talentom i trudom. Ocigledno leci svvoje komplekse na njemu kao sto je to radila i u Zvezdama Granda i izivljavala se na takmicarima, sto je jasno pokazalo kakav karakter ima. Njoj treba neki mafijas pored kog ne bi mogla da zucne, pa bi mozda tako skratila jezik i prestala da ide gola i da pravi skandale da bi bila u centru paznje. Da je Dusko pametan koliko je i dobar trebalo je da se razvede jos posle onog skandala sa fudbalerom sa kojim se vacarila.

Odgovori 68 37
Ceca

07.02.2022 12:06

@anja - Baš tako! Svaka čast na dobroj proceni i komentaru!

Odgovori 39 18