VERU MATOVIĆ TERALI DA SE PRIJAVI ZA EVROVIZIJU! Pevačica otrkila šta misli o Konstrakti, a ovo je REKLA o njenom pranju RUKA U LAVORU!

Autor:

Zabava

10.03.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Vera Matović otkriva da je pratila ovogodišnji izbor za "Pesmu Evrovizije 22" kao i da joj se pobednica Konstrakta veoma dopala.

VERU MATOVIĆ TERALI DA SE PRIJAVI ZA EVROVIZIJU! Pevačica otrkila šta misli o Konstrakti, a ovo je REKLA o njenom pranju RUKA U LAVORU!

Foto: E-Stock,ST/P. Divac

- Ona je izuzetak, uveselila je narod svojom pesmom. Ne znam ko je komponovao pesmu, ali su reči veoma interesantne. Videla sam da je pesma baš popularna i u Evropi, da je na nekim listama na prvom mestu. Zapazili su je svi, pogotovo mi je interesantno to pranje ruku u lavoru. Ima moju punu podršku - kazala je Vera za Informer, koja otkriva da su je klinci, koji obožavaju njenu pesmu "Miki Milane", nagovarali da se prijavi na Izbor za pesmu Evrovizije. Međutim, Vera nema pretenzija da ode na Evroviziju:

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović

- Ne nikada, deca su mi predložila prošle godine da se prijavim sa pesmom Miki Milane, ali ja se nikada ne bih prijavila - iskrena je pevačica koja ističe da je publika obožava.

- Nikada, pa ne bih trajala 50. godina, da su me gađali ne bih ovoliko dugo trajala. Mene publika obožava, kao i ja njih - kaže Vera koja se osvrnula i na svoj privatni život, a na tom polju uvek su joj cvetale ruže. Nedavno se u medijima pisalo da joj suprug ne govori da je lepa, a ona je sada i to prokomentarisala:

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta

 

- Zašto da mi govori da sam lepa, a da ide sa drugim ženama. Meni ne trebaju pokloni za 8. mart to mi ne predstavlja ništa. Meni treba samo poštovanje, i da je pošten prema meni kao suprug. Kad se vratim kući da znam da je on tu i da mi je veran. Ne treba meni niko da kaže da sam lepa, publika dovoljno govori o meni svih ovih godina - jasno je objasnila Matovićka i otkrila kako održava brak sa svojim suprugom, harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem:

- Mi smo u startu postavili neke uslove, i shvatili da nam ljubomora ništa dobro neće doprineti. Mi smo na sceni kolege, a kod kuće smo muž i žena. Publika je znala da gleda kako će on reagovati kad mi neko priđe, da mi neki poklon. A ja im kažem šta gledate on je ovde moj kolega.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading