Kada je Konstrakta počela da peva, promenio sam kanal: Saša Popović izneo svoje mišljenje o pobednici Beovizije, a ovo je rekao za Acu Lukasa!

Autor:

Zabava

09.03.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović je promenio kanal kada je Konstrakta počela da peva.

Kada je Konstrakta počela da peva, promenio sam kanal: Saša Popović izneo svoje mišljenje o pobednici Beovizije, a ovo je rekao za Acu Lukasa!

Foto: ST/D. KADIĆ

Nakon što je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, odnela pobedu na Beoviziji, pevačica je time prikupila brojne simpatije naroda, a čak je u Trendindu mnogobrojnih zemalja.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta, pobednica pesme za Evroviziju

Sada se oglasio i Saša Popović koji je istakao da je promenio kanal kada je umetnica počela da peva, ali da mu se kasnije dopala pesma:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović, Zvezde Granda

- Ove godine se digla velika prašina i ova pobednica je donela jedno veliko interesovanje javnosti i medija. Ja sam gledao prvo polufinale kada je Konstrakta pevala. Kad je počela da peva, promenio sam kanal. Nisam ni obratio pažnju. Kad je došao podsetnik za glasanje, kad je ona nastupala, pesmu sam prihvatio kao navijačku i meni se tada to dopalo. Kad je bilo prvo polufinale poslao sam 20 poruka za Zorju - priča Saša i dodaje:

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Zorja Pajić, pesma za Evroviziju

- Kad je došlo finale ja sam glasao za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala. Mene je zvala Marija Šerifović i rekla mi je da će Konstrakta pobediti. Finale je bilo u subotu, u nedelju smo snimali Zvezde Granda. Jedna od članica žirija je zakasnila, kako se pojavila tako smo svi zapevali "Umetnica mora biti tačna". Ušla je pesma svima nama u glavu. Ovo je prvi put da šaljemo pesmu koja ima neku foru. Kako će oni to na finalu da naprave, ja ne znam. Poenta je u tekstu pesme, nadam se da će Evrovizija dozvoliti da ide prevod pesme na Engleski jezik - ispričao je Popović.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Marija Šerifović, Zvezde Granda

Direktor Granda je potom ispričao i da je stigao veliki broj glasova za Konstraktu:

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas, pesma za Evroviziju

- Samo iz Srbije je stiglo 144.000 glasova, čim sam video da nisam dobio odgovor "Hvala što ste glasali" ja znam da je stiglo mnogo glasova, jer sistem ne može to da odredi. To je tačan broj glasova i tu nema laži. Aca Lukas je digao frku i svojim izjavama je digao interesovanje za takmičenje - rekao je on, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading