Estrada u PANICI, pevači MASOVNO kupuju GROBNA mesta: Nakon Miroslava Ilića oglasio se i Era Ojdanić, pa otkrio pored koga će biti SAHRANJEN!

Autor:

Zabava

09.03.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić je priznao da ima grobno mesto.

Estrada u PANICI, pevači MASOVNO kupuju GROBNA mesta: Nakon Miroslava Ilića oglasio se i Era Ojdanić, pa otkrio pored koga će biti SAHRANJEN!

Foto: youtube.com/Grand Online

Miroslav Ilić je podigao pravu prašinu nakon što je izašla informacija da je pazario grobno mesto u Mrčajevcima za sebe i suprugu Gordanu, a sada se oglasio i Era Ojdanić.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić, pevač

Naime, Era je priznao da više pevača i kolega treba da razmišlja poput Miroslava, pa je tako istakao da i on ima obezbeđeno grobno mesto:

Republika

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić, pevač

- Ne znam što se digla uopšte fama oko toga, pa nije Miroslav jedini koji je kupio grobno mesto. Imamo mi i godine, svesni smo da jednog dana svi idemo na onaj svet. Čovek je hteo da obezbedi večnu kuću, i da se kada mu dođe sudnji dan sahrani u Mrčajevcima. Neće Aleje i šta ti ja znam i to je sasvim u redu - priča Era i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Era Ojdanić, pevač

- Moj dobri Bora Drljača isto je imao želju da se sahrani pored prve supruge, nije hteo u Aleju. Ja imam grobno mesto pored moje pokojne supruge i mislim da je sasvim normalno da kad dode taj sudnji dan počivam pored žene koja mi je decu rodila - priča Ojdanić.

Republika

Foto: e-stock/M. RODIĆ

Bora Drljača, pokojni pevač

Pevač se potom i prisetio Bore pa je ispričao da i dan danas ode da zapali sveću za pokojnog prijatelja.

Republika

Foto: Printscreen

Era Ojdanić, pevač

- Iskreno da vam kažem, ja Bori često zapalim sveću, odem u crkvu i zapalim mu sveću za pokoj duše. Nikako da ugrabim vreme da mu odem na groblje. Kao da mi ne da neka viša sila, znam da bih se slomio na njegovom grobu. Mnogo mi nedostaje, toliko smo vremena zajedno proveli. Zato me čudi da me njegov sin nije zvao ni na jedan pomen koji je bio Bori. Ali, dobro, ne zameram ništa - završava pevač, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading