OTKRIVENA TAJNA BROJA 68! Zlokobna simbolika - u toku je Treći svetski rat: PODUDARAJU SE KODOVI I DATUMI, DRAMATIČNO PREDVIĐANJE NUMEROLOGA!

Autor: D. Katalina - K. Ilić

Svet

09.03.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama počela je da se širi numerološka računica koja je ubrzo postala viralna.

OTKRIVENA TAJNA BROJA 68! Zlokobna simbolika - u toku je Treći svetski rat:  PODUDARAJU SE KODOVI I DATUMI, DRAMATIČNO PREDVIĐANJE NUMEROLOGA!

Foto: Tanjug/AP

Prema njoj, datumom početka agresije Rusije na Ukrajinu 24. 2. 2022. počeo je treći svetski rat! Ne verujete? Uverite se sami:

Prvi svetski rat je počeo 28. 7. 1914.

28+7+19+14=68
Drugi svetski rat je počeo 1. 9. 1939.
1+9+19+39=68
Rusko-ukrajinski rat je počeo 24. 2. 2022.
24+2+2+22=68

A šta nam govori zbir 68

Numerologija tvrdi da je 68 anđeoski broj, ali, kako tvrde numerolozi, kada nam anđeli pošalju ovaj broj, često nam traže da preispitamo svoje živote.

To je znak da nešto moramo da menjamo iz korena. Smatra se da je 68 upozorenje ljudima da su u blizini neprijatelji koji žele da vam naude ili vas iskoriste. To je i broj koji vam kaže da povedete računa o svojim najbližim, da se postarate da su dobro zbrinuti.

Gordana Dragišić, numerolog, za Srpski telegraf objašnjava šta zapravo predstavlja simbolika broja 68.

- Konstalaciju broja 68 tumačimo ne kao jedan broj, već kao šest i osam i, samim tim, iz tog broja dobijamo 14, pa jedan i četiri i, na kraju, izvod je broj pet. Kada pratimo šest i osam, šest je broj dubokih emocija i to su stvari koje vezujemo za dešavanja na relaciji Ukrajina-Rusija, to je kao da u porodici imamo nemir koji traje duži period, šest ili sedam godina, dok broj osam ima simboliku anđela-čuvara i broj je izlečenja, što može da ukaže na mogućnost razrešenja. Kad gledamo brojeve jedan i četiri, to pokazuje da je nešto jako udarilo, na šta ne možemo da utičemo, ali moramo iz toga da izvučemo neko saznanje i sve dok ne budemo sazreli i naučili šta je dobro po nas, nećemo moći da uđemo u novu fazu - objašnjava Dragišićeva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Datumi rođenja otkrivaju: Putin moćan, Zelenskom preti smrt

Kodovi Putina i Zelenskog otkrivaju mnogo. Putinov kod je 887, koji pokazuje da je to čovek visoke inteligencije, vojskovođa, rođen da bude lider, s jakom intuicijom, on u ovom trenutku razmišlja i kao napadač i kao napadnuti. Zelenski ima kod 876, ima tajnu sedmicu, koja označava intuiciju, ali više ima dara za umetnost, koju mu daje osmica. Predsednik Ukrajine u poslednje dve i po godine, i da je radio nešto u oblasti umetnosti, ne bi uspeo, to su mu teške godine, ne mogu da kažem da će mu biti dobro i u narednih godinu i po dana, u narednih mesec dva ima veoma loše aspekte, čak može doći do toga da ili izvrši suicid ili da bude ubijen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ona potom pojašnjava značenje broja pet u ovoj neobičnoj računici.

- Na kraju je ta petica, koja je u astrologiji planeta Merkur i, generalno, donosi rešenje, bez obzira na to što strasti mogu da se rasplamsaju i da se vodi ovaj rat, ali ne možemo zaboraviti ni datum rođenja lidera Rusije i Ukrajine, svi ti aspekti se moraju gledati kada analiziramo brojeve i izvlačimo zaključak da li će doći do trećeg svetskog rata. Bez obzira na kodove 68 i podudarnosti s kodovima datuma Prvog i Drugog svetskog rata, mislim da do trećeg neće doći, ali će biti krize i dalje jer polako ulazimo u godinu sedmice, koja je veoma teška i kada ćemo osetiti svetsku ekonomsku krizu. Biće to godina učenja i mučenja - kaže numerolog i dodaje:

- Ne možemo da zaboravimo ni protekle dve godine, koje smo proveli u nevidljivom ratu, ali mislim da se čitav haos okončava 2024. Očekujem da će cela priča u Ukrajini završiti najkasnije do juna. Imaju sad jedan period od 20. marta do 10. aprila, koji daje mogućnost da se naprave neki sporazumi, ukoliko se to ne bi dogodilo iz nekih razloga, moguće je da Ukrajina padne pod uticaj Rusije i da Rusija dođe do željenog cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

09.03.2022 09:50

Ali Veliki rat je počeo 28.06.1914. Šta sad?

Goran

09.03.2022 09:57

24+2+2+22=50 nije 68!

Goran

09.03.2022 10:02

24+2+20+22=68 Mala greška!