TEGLOM PARADAJZA SRUŠILA DRON! Šok priča kruži mrežama, Olena u glavnoj ulozi: ŠTETA ZA TURŠIJU!

Autor:

Svet

08.03.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži neverovatna priča jedne Ukrajinke koja je navodno teglom zimnice oborila "neprijateljski dron".

TEGLOM PARADAJZA SRUŠILA DRON! Šok priča kruži mrežama, Olena u glavnoj ulozi: ŠTETA ZA TURŠIJU!

Foto: Tanjug/AP

U prvoj verziji "oružje" su bili krastavčići, ali je ona to sama opovrgla u izjavi za ukrajinski portal LIGA.Life, koji ju je juče navodno pronašao.

Junakinja ove poprilično neverovatne priče ipak tvrdi da je u tegli bio paradajz.

- Videla sam da nešto polako leti i prvo sam mislila da je to vrana. A onda sam čula zujanje. Nikad pre nisam videla dron - počela je Kijevljanka, koju su potpisali samo imenom Olena.

Ona kaže da je u tom trenutku bila na terasi, a onda požurila da u stanu nađe bilo šta čime bi gađala letelicu. Dodaje da je ispod stola bila tegla sa paradajzom.

- Uzela sam je, verovatno iz straha. Pomislila sam: "Što ako počnu da pucaju po meni?". Šteta za taj paradajz… Ne znam odakle je došla priča o krastavcima - ispričala je ona medijima.

 

Kaže da se posle pogotka spustila na ulicu sa mužem kako bi dokrajčila dron.

- Razbila sam ga na komadiće i stavila u nekoliko kesa. Ne razumem se u elektroniku, ko zna može li to i dalje da prati nekoga - kazala je Ukrajinka.

Društvenim mrežama proširile su se fotografije ovog navodnog "podviga", ali Olena tvrdi da su lažne jer u tom trenutku nije ništa slikala.

Žena misli da su dron digli pljačkaši koji traže prazne stanove bez vlasnika.

- Već su bili na ulazu naše zgrade. Komšinica je primetila sumnjive mladiće, a kad ih je pitala ko su, brzo su pobegli - kaže Olena.

Kao rekacija na ovu priču pojavilo se mnoštvo mimova na koji su veličali "baku sa teglom krastavčića", iako ona tvrdi da je u pitanju bila druga zimnica.

Nema nikakvih dokaza da se ovo stvarno dogodilo, a kamoli čiji je bio navodni dron, međutim to nije sprečilo korisnike društvenih mreža da stvore mit nalik lažnoj priči o pilotu nazvanom "Duh Kijeva", za kojeg se tvrdilo da je oborio barem šest ruskih aviona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading