"Sa Jovanom Jeremić je počeo JAVAŠLUK": Poznata voditeljka udarila na koleginicu sa Pinka, pa je PONIZILA nikad brutalnije, javnost u ŠOKU zbog ovih reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti njene nekadašnje koleginice, koja nije imala toliko lepe reči za nju.

"Sa Jovanom Jeremić je počeo JAVAŠLUK": Poznata voditeljka udarila na koleginicu sa Pinka, pa je PONIZILA nikad brutalnije, javnost u ŠOKU zbog ovih reči! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivša voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina se povukla sa malih ekrana i otpočela biznis. Postala je dizajnerka, a sada otkriva i razlog zašto je prestala da se bavi javnim poslom. U razgovoru za domeća medije, Olja je potkačila i voditeljku Jovanu Jeremić, želeći da istakne da se više danas ne zna ko vodi emisiju zabavnog, a ko informativnog karaktera. 

 

 

- Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pevačica gde si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima - rekla je Olja za "Espreso" i dodala:

 

 

- Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla.

 

 

- U moje vreme su bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović... To je bilo neko lepše vreme gde su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam deo tog sveta. Pre Jovane Jeremić nismo znali šta je šer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading