Voditeljka Pinka pokreće TUŽBU vrednu MILIONE, FALSIFIKOVALI njenu ličnost i prodavali MAGLU: Marija Egelja na udaru PREVARANATA, raskrinkala KRIMINALCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja u velikom problemu zbog prevaranata koji su ukrali njeni lik i delo!

Voditeljka Pinka pokreće TUŽBU vrednu MILIONE, FALSIFIKOVALI njenu ličnost i prodavali MAGLU: Marija Egelja na udaru PREVARANATA, raskrinkala KRIMINALCE! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Marija Egelja, praznična čarolija

Voditeljka TV Pink Marija Egelja našla se u središtu internet prevare, čemu je odmah rešila da stane na put i obavesti svoje pratioce na Instagramu da ne nasedaju na lažne oglase u kojima se protivpravno koristi njen lik, ime i prezime.

 

 

Naime, fotografije voditeljke iskoristili su za reklamiranje proizvoda uz koji konzumenti, navodno, mogu dovesti liniju do savršenstva, baš kao što je ima Egelja koja, inače, sporni proizvod nikada nije u životu koristila, niti je on zaslužan za njen izgled. Zbog toga je morala da reaguje.

 

- Obično lažne vesti ne demantujem, ali ovo može ugroziti nečije zdravlje, zato što se ograđujem od ove lažne vesti, a očigledno i lažnog proizvoda čim izmišljaju i kradu tuđe slike i identitet zarad svog bednog marketinga! Molim vas da ovo obrišete, u suprotnom ću morati da vas tužim. Čime se ljudi bave nemam reči, sramno - poručila je Egelja, a potom dodala:

 

 

- Ukrali moje ime i prezime, izmislili tekst i navlače ljude na proizvor koji u životu nisam videla ni probala - napisala je lepa voditeljka.

Da li će ova priča dobiti sudski epilog, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading