Barbara u LEZBO AFERI, prevarila Lazića sa NAJBOLJOM DRUGARICOM: Darko napravio SKANDAL, a onda je doneo KONAČNU ODLUKU o njima! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

10.03.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznaje - Barbara Bobak prevarila Darka Lazića sa najboljom drugaricom!

Barbara u LEZBO AFERI, prevarila Lazića sa NAJBOLJOM DRUGARICOM: Darko napravio SKANDAL, a onda je doneo KONAČNU ODLUKU o njima! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevač Darko Lazić saznao je šok informaciju da ga je njegova voljena devojka Barbara Bobak prevarila ni manje, ni više nego sa devojkom! Portal Republika.rs saznao je od izvora bliskog pevaču da je potpuno ostao šokiran kada je saznao da je Barbara odlučila da proba i istopolnu vezu. 

 

 

- Darko je saznao da ga je Barbara prevarila, dosta se pisalo o tome u javnosti, sad je saznao to, a onda je dobio informaciju da ga je prevarila sa devojkom. Bio je šokiran, ko ne bi, ali dobro, to je Darko - priča izvor za Republika.rs i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Darko Lazić

 

- Nije znao kako da odreaguje, ali poznavajući Darka, biće mu drago, još će ih pozvati da idu sa njim u trojku - kroz smeh otkriva izvor blizak Laziću. 

Tim povodom, Lazić se oglasio za portal Republika.rs i prokomentarisao navode našeg izvora. 

Republika

Foto: Prinstkrin/Youtube/Republika

Darko Lazić Ispovest

 

- Neka me je prevarila, sada ću j*bati i nju, i njenu drugaricu zajedno. Dve u jednom, kakva trojka - bio je oštar Lazić za Republika.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading