OLAKŠANJE NA MARAKANI: Delije mogu da odahnu, sa njim su svi planovi lakše ostvarivi!

Autor:

Sport

07.04.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde ostali su nemi nakon što je jedan od najboljih fudbalera ovog kluba morao da napusti jučerašnji kup susret protiv ekipe iz Bačke Topole.

OLAKŠANJE NA MARAKANI: Delije mogu da odahnu, sa njim su svi planovi lakše ostvarivi!

Foto: Starsport

Delije

Već na samom startu susreta protiv ekipe TSC-a, nakon jednog starta, Gelor Kanga je ostao na travi. Nakon pružene lekarske pomoći pokušao je da nastavi meč, ali su bolovi bili jači od njegove želje i trener Dejan Stanković je bio prinuđen da u ranoj fazi susreta izvrši izmenu.

Delije nisu toliko strepele za ishod navedenog duela, ali je svakako svima kojima su crveno-bele boje na srcu, u mislima bio predstojeći Večiti derbi koji je na programu za manje od deset dana. Stadionom "Rajko Mitić" provejavalo je pitanje da li će Gabonac biti spreman za verovatno odlučujući duel kada je borba za titulu i pitanju.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga - trenutak povrede

 

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa Marakane, stanje povrede Gelora Kange nije alarmantno. Otok na noi nije veliki i očekuje se da će nakon par dana pauze, Zvezdin kreator igre ponovo biti u trenažnom procesu.

Tim povodom i sam Kanga je izjavio:

– Dobro sam i nije ništa strašno.

Navijači Crvene zvezde, ali i svi u klubu mogu da odahnu...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading