ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Evo šta se događalo u svlačionici Crvene zvezde pred gostovanje u Gornjem Milanovcu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon remija na stadionu u Humskoj i trijumfa Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu, fudbalska Super liga Srbije dobila je novog lidera.

ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Evo šta se događalo u svlačionici Crvene zvezde pred gostovanje u Gornjem Milanovcu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Puleni trenera Dejana Stankovića, nakon velike borbe u Gornjem Milanovcu savladali su ekipu Metalca rezultatom 2:1 i zahvaljujući remiju Partizana i kruševačkog Napretka, preuzeli su lidersku poziciju na tabeli Super lige Srbije.

Pobedu Crvenoj zvezdi doneo je dvojac napadača Ohi Omoižuanfo i Milan Pavkov, ali navijači aktuelnog šampiona Srbije, od nedelje poslepodne, slave drugog fudbalera.

U pitanju je aktuelni član ekipe sa stadiona "Rajko Mitić" koji u aktuelnoj sezoni čuva mrežu kruševačkog kluba kao pozajmljeni fudbaler, Nikola Vasiljević.

Vasiljević je činio čuda na stadionu u Humskoj, ostao je nesavladan, a nakon susreta je u izjavio za domaće medije pomenuo i aktuelnog kapitena Crvene zvezde, Milana Borjana:

- Zvali su me igrači Zvezde posle utakmice. Zajedno su je gledali u svlačionici i zvali su me posle boda i čestitali na odličnoj partiji. Borjan me je prvi zvao, čestitao i zahvalio se što smo im omogućili da se nađu u pol poziciji pred plej-of - istakao je Vasiljević.

 

 

Ostaje da se vidi hoće li navedeni susret biti i koban po ekipu trenera Aleksandra Stanojevića kada je borba za šampionski pehar u pitanju.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading