PUTIN PUCA OD BESA: Tokom pregovora polomio olovku, a onda je usledila vojna operacija

Autor:

Svet

15.03.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin pucnuo je olovku tokom pregovora o Ukrajini pokazujući tajnu „anksioznost“ i bes.

PUTIN PUCA OD BESA: Tokom pregovora polomio olovku, a onda je usledila vojna operacija

Foto: Rupli TV

Ruski lider Vladimir Putin je uhvaćen kako škljoca olovkom tokom mirovnih pregovora u Belorusiji 2015. godine, što je bio poslednji put da je Rusija preduzela vojne operacije u Ukrajini, što je rezultiralo aneksijom Krima.

Tada je francuski predsednik Fransoa Oland rekao da je sporazum pokrivao sva sporna pitanja, uključujući kontrolu granica, decentralizaciju i obnavljanje ekonomskih odnosa ali mora da je to uticalo loše na Putina koji je pucketao olovkom a zatim je polomio.

Republika

Foto: euroradio.fm

Vladimir Putin slomio olovku tokom pregovora

 

Komentatori su rekli da su ovo, zajedno sa vidljivim žilama na njegovom čelu, bili znaci anksioznosti ili besa jer je Zapad primoran da zauzda Rusiju.

Anders Ostlund, iz Centra za analizu evropske politike, napisao je tada na Tviteru: „Uznemiren? Putin lomi olovku na razgovorima u #Minsk“.

"Da i vene na čelu!", odgovorio je drugi korisnik.

Treća osoba je rekla: "Pozorište. Tako loše, tako ljuto. Ne možemo ništa."

Neko je dodao da je cela akcija "izložba A klasičnog Napoleonovog kompleksa".


Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja je pomogla u sklapanju sporazuma zajedno sa Olandom, rekla je tada „mi sada imamo tračak nade“, ali je dodala da lideri nisu gajili iluzija i da „još ima veoma, veoma mnogo posla uraditi".

- To nije bila najbolja noć u mom životu, ali mislim da je jutro dobro jer smo uspeli da se dogovorimo o glavnim stvarima uprkos svim poteškoćama pregovora - rekao je Vladimir Putin novinarima posle sednice 2015. godine.

Sukob od kog strepi ceo svet je ponovo aktuelan, a Ukrajina je saopštila da je spremna da pregovara o okončanju trenutne krvave invazije na svoju zemlju, ali da se neće predati niti prihvatiti bilo kakve ultimatume.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
JA

15.03.2022 08:53

Možda mu je bilo dosadno... Hahaaa... Pucnuo olovkom... O bože...

MIHAIL

15.03.2022 08:55

Koje ste Vi budale.Sta ako je slomio olovku .Verovatno sagovornicu nisu zeleli shvatiti u koju ozbiljnu situaciju ih gura SAD. Rusi opravdano vrse denacionalizaciju Ukrajine.Samo slep , buala ili zao covek TO ne vidi .Evropa je Hitlerov nastavak sprovodjenja strategije jedne rase a svi ostali sluge To IMPERIJALISTICKA SAD hoce Kako misle odvojiti Rusiju od Evrope Za Ruse sam od sveg srca Bog Vam pomogao da se oslobodimo tirana Nadam se da ce spojiti :Moldaviju ,Rumuinu i Bugarsku sa nama.Nadam se da cemo osvojiti Srpsku Krajinu isterati siptare sa naseg Kosova i spojiti RS .

Odgovori 26 2
Jovanovic Tomislav

15.03.2022 09:47

@MIHAIL - Rusija vodi odbrambeni rat da zastiti svoje ljude,svoju drzavu of imperijalizma NATO Amerika I poltronske Evrope!!!Boga IMA I pobedice I CEO svet CE se promeniti.Da Bog da ,da bude tako!!!

Odgovori 25 2
Milorad šešum

15.03.2022 16:14

Slava rusiji slava atamanu putinu slomi kosti fasistima brate pravoslavni