BRITANCI TVRDE DA JE PUTIN TEŠKO BOLESTAN: Uzima steroide i pati od Parkinsona - zbog ovoga donosi sulude odluke

Autor:

Svet

13.03.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštajna zajednica tvrdi da je u posedu izveštaja o Putinovom nestabilnom ponašanju u kombinaciji s podbulim izgledom i apsurdnim distanciranjem na kojem insistira

BRITANCI TVRDE DA JE PUTIN TEŠKO BOLESTAN: Uzima steroide i pati od Parkinsona - zbog ovoga donosi sulude odluke

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin pati od mentalonog poremećaja, koji je prouyrokovan demencijom, Parkinsonovom bolešću i napadaima besa, koji su poruzrokovani lečenjem raka stereoidima, tvrde neimenovani zapadni obaveštajni krugovi, na koje se poziva britanski Dejli Mejl i da je to zapravo i objašnjenej zašto je Putin krenuo u invaziju na Ukrajinu.

Izvori bliski Kremlju Dejli Mejl da se viši službenici obaveštajne zajednice "Five Eyes" koju čine Australija, Kanada, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD pozivaju na svoje izvore bliske Kremlju i veruju da je o tome ključu objašnjenje za Putinovu invaziju Ukrajine. Obaveštajna zajednica tvrdi da je u posedu sve većeg broja izveštaja o Putinovom „sve nestabilnijem ponašanju u kombinaciji s podbulim izgledom i apsurdnim distanciranjem" na kojem insistira prilikom primanja posetilaca u Kremlju.

Putinova psiha 

Bezbednosni izvor tvrdi da su od različitih izvora dobili podatke koji daju potpuniju sliku o stanju Putinove psihe. Prema toj analizi u poslednjih pet godina primetne su značajne promene u načinu na koji donosi odluke.

Oni oko njega takođe mogu videti i značajne promene u uverljivosti i jasnoći onoga što govori i u tome kako vidi svet oko sebe. Njegovu nesposobnost da razmišlja jasno, pojačava nedostatak 'negativnog fidbeka', jer ruski vođa jednostavno 'ne dobija sve podatke o neuspešnim elementima' invazije u Ukrajini.

Fizička distanca znak bolesti 

Izvori Putinovu odluku da se fizički distancira od posetilaca, navode kao znak straha od 'komorbiditeta' odnosno, dobijanja drugih bolesti koje bi mogle povećati rizik od smrti ili upotrebe lekova koji suzbijaju imunološki sistem zbog čega je skloniji infekcijama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kad se Putin prošlog meseca susreo s Emanuelom Makronom, a ranije i s nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, evropski zvaničnici su bili prisiljeni da sede s druge strane ogromnog, nekoliko metara dugog stola. Ruski predsednik je vidljivo prilično natečenog lica i vrata, što takođe može biti nuspojava uzimanja steroida, baš kao što su to i promene u raspoloženju i ponašanju.

Putin više nije isti kao pre dve godine Jedan francuski funkcioner je nakon Makronove posete kazao kako Putin 'više nije isti' u odnosu na vreme do pre dve godine kad se zadnji put sastao s francuskim predsednikom te da je u međuvremenu - 'poludeo'. Jedan izvor iz britanskih obaveštajnih službi insistira da su informacije o Putinovom zdravlju vrlo pouzdane: - Naša obaveštajna prisutnost u Rusiji je izvanredna. Razlika u kvalitetu podataka naših izvora oko Putina u poređenju sa Sijem i Kinom je zapanjujuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Dejan

13.03.2022 14:11

Britanci su na teskim drogama. 🤣🤣🤣

Odgovori 34 2
Vasilije

13.03.2022 14:42

Bajden zaista predivno izgleda i veoma jasno i razgovetno komunicira.

Odgovori 39 2
komandant 1001

13.03.2022 14:47

Najpokvarenija nacija britanska sa svojoj političkim kuvarima sprema najbolje deserte laži Imate prpu od Putina zato lažete. Dovoljno je samo napomenuti reči vaše "gvozdanke" (gvozdene lady); (margaret tačer) Miloševića (diktatora) se mora odmah zaustaviti bombardovanjem mostova i komleks rezidencija"

Odgovori 36 2
nesko09

13.03.2022 17:28

Vi ste zdravi?Koliko ste bolesni niste ni svesni,pocev od istopolnih brakova,narkomana a i kolega preko bare je u cvetu mladosti i puca od zdravlja.Degenerici.

Odgovori 38 3