TI si PRVI trener Stanoje, ali ne i za velike mečeve! Zvezda taktički odradila derbi - Partizan na čelu sa Jovićem može na otpad (OCENE)

Autor:

Sport

27.02.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u 166. večitom derbiju ekipu Partizana rezultatom 2:0 i time dodatno zakuvali prvenstvo.

TI si PRVI trener Stanoje, ali ne i za velike mečeve! Zvezda taktički odradila derbi - Partizan na čelu sa Jovićem može na otpad (OCENE)

Foto: Starsport

Partizan se ove večeri na Marakani proveo kao bos po trnju, a bilo je i onih igrača koji su samo fizički bili prisutni u Ljutice Bogdana, dok su spiritualno odlutali daleko od stadiona Zvezde.

Glavni krivac po automatizmu je trener, a Aleksandar Stanohjević je još jednom pokazao da je veliki trener, ali ne i za velike utakmice. Kolubara ili Anortozis - to je njegova mera.

Od prvog pa sve do poslednjeg minuta, Crvena zvezda je u maniru evropskih timova mlela i na kraju samlela anemične crno-bele.

OCENE:

Partizan:

Aleksandar Popović 5,5 - Ulovio je udarac Ivanića u finišu, ali je loša reakcija kod prvog gola u mnogome i odredila dalji tok derbija.

Igor Vujačić 5 - Pored borbenosti crnogorskog štopera sve ostalo je bilo upitno. Nesiguran i paničan u odlučnim momentima, to je slabo za derbi.

Siniša Saničanin 5,5 - Bio je za nijansu bolji deo štoperskog para i bio je smireniji od Vujačića u okršaju sa Zvezdom.

Republika

Foto: Starsport

166. večiti derbi

Nemanja Miletić 5 - Oba gola Zvezde pala su upravo preko desne strane, a Miletić je bio spor i neodlučan. Odigrao je ispod svakog nivoa.

Slobodan Urošević 5,5 - Nije puno grešio, ali nije ni pravio razliku napred. Borio se, ali osim srčanosti, morate posedovati i fudbalskog talenta u nogama.

Saša Zdjelar 5 - Neprepoznatljiv i nesiguran na sredini. Bio je nervozan i u finišu zaradio crveni. Takođe, bio je krivac kod drugog gola Zvezde pošto je izbio loptu na nogu Kataiju.

Miloš Jojić 6 -  Verovatno i najbolji igrač Partizana ove večeri. Inicirao je nekoliko dobrih napada, pokušavao da kroz prekide trgne svoj tim, ali se na kraju i sam utopio u sivilo Partizana.

Bibras Natho 5 - Bolje da nije ni dolazi na Marakanu...

Nemanja Jović 4 - Partizan, ako planira da zaradi novac na ovom momku koji je u ovom meču bio daleko, ali ne od Marakane, već od Sunčevog sistema, od tog posla nema ništa... Jović nije zaslužio ni ocenu 5, odigrao je za OTKAZ! Ali, nije ni on sam kriv, već trener koji ga je bacio u vatru, iako on sam već mesecima nije u formi.

Republika

Foto: Starsport

166. večiti derbi

Kvinsi Menig 5,5 - Imao je šansu koja bi verovatno odvela meč u drugom prqvcu, ali je šutirao mlako... Nije opravdao očekivanja.

Rikardo Gomeš 5 - Kao i Natho, bolje da nije ni dolazi u Ljutice Bogdana. Dragović ga je stavio u džep!

IZMENE:

Lazar Marković 6 - Ušao je u drugom poluvremenu i uneo živost u igru Partizana, ali šta to vredi kada promene rezultata nije bilo.

Marko Jevtović 5,5 - Zamenio je Natha i nije uradio ništa konktretno...

Marko Milovanović - Ušao je u finišu, malo za pravu ocenu.

Marko Živković 5 - Uleteo je u vatru i zamenio Miletića na desnoj strani, ali je Zvezda i pored toga gazila po desnom boku crno-belih.

Filip Holender - Nedovoljno vremena za ocenu.

CRVENA ZVEZDA:

Ocene:

Milan Borjan 7 - Junak kao i do sada, zaustavio je jedinu pravu priliku Partizana preko Meniga. Kasnije je bio siguran!

Aleksandar Dragović 7,5 - Doktor pozadi, Rikardo je bio nevidljiv. Njegov staž u Bundesligi je došao do izražaja na ovoj utakmici.

Strahinja Eraković 5,5 - Verovatno i najlošiji igrač Zvezde ove večeri, krivac je za šansu Meniga, ali ni u nastavku meča nije plenio sigurnošću. Šlepao se na leđima Dragovića.

Milan Rodić 7,5 - Kao i uvek, leteo je po levoj strani još jednom dokazao da je ključan igrač Crvene zvezde. Kod oba gola bio je glavni protagonista!

Republika

Foto: Starsport

166. večiti derbi

Kristijano Pićini 6,5 - Nije ni imao posla pozadi, pošto je Partizan odigrao loše. Očekivalo više u ofanzivnom delu.

Gelor Kanga 7 - Uvek na pravom mestu i opasan sa svojim dubinskim loptama. Partizan nije imao rešenja za Kangu ove noći.

Seku Sanogo 7 - Stamen i beskompromisan u svakom duelu. Bio je poput kineksog zida!

Slavoljub Srnić 6 - Radilica na sredini, bez učinka napred!

Republika

Foto: Starsport

166. večiti derbi

Aleksandar Katai 8 - Na muci se poznaju junaci, a kada god treba katai je uvek tu! Gol i pregršt fantastičnih poteza. Igrač derbija bez ikakve dileme.

Mirko Ivanić 7 - Može Ivanić i bolje, ali je i ovo dovoljno protiv indisponiranog Partizana.

Ohi Omoidužanfo 7 - Pored gola kojin je postigao, nije ga bilo na ovom meču. Ali, to i jeste njegov posao, da da gol kada treba, a on je to ove večeri i uradio.

IZMENE:

Radovan Pankov 6,5 - Zamenio Rodića i održao pobednički tempo Zvezde na ovom meču.

Milan Pavkov i El Fardu Ben - Ušli su tek oko 80. minuta i nisu pokazali mnogo.

Nemanja Motika - Malo vremena za pravu ocenu.

Republika

Foto: Starsport

166. večiti derbi

TRENERI:

Dejan Stanković 8 - Još jednom je održao čas fudbala Aleksandru Stanojeviću. Motivisao je tim i pojeo Partizan na sredini terena. Kapa dole Dekiju, bio je pravi kada treba.

Aleksandar Stanojević 5 - Užas i katastrofa. Sam je rekao da je loše selektirao prvih 11! Držao je Jovića 90 minuta na terenu, Zdjelara ostavio samog u sredini protiv Kanga, Sanoga i Srnića i pet vezani derbi nije došao do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading