SVE JE POZNATO: Stanković nema šta da krije, karte je izneo na sto!

Autor:

Sport

26.02.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 27. februara sa početkom od 18 časova igra se 166. večiti derbi.

SVE JE POZNATO: Stanković nema šta da krije, karte je izneo na sto!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Po malo neuobičajeno, dan pre susreta na stadionu "Rajko Mitić", trener fudbalera Crvene zvezde, Dejan Stanković u potpunosti je otvorio karte i saopštio koji će tim suprostaviti Aleksandru Stanojeviću koji će mu sutra biti direktni rival.

Crveno-beli će 166. Večiti derbi odigrati u formaciji 4-2-3-1. 

Na golu nema dileme, tu je kapiten Milan Borjan, a ispred njega defanzivna četvorka. Na poziciji desnom beku bi trebalo da bude Kristijano Pičini koji još uvek nije pokazao ono što se od njega očekuje. Na drugoj strani terena biće Milan Rodić, zta koga ne postoji prava alternativa. Kada je tandem štopera u pitanju, tu Stanković nema dileme. Ovaj deo tima pokrivaće Strahinja ErakovićAleksandar Dragović.

U veznom redu ekipe mesta će pronaći Seku Sanogo i Gelor Kanga, dok će ofanzivnije dejstvovati El Fardu Ben, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Za kraj, prevashodno zadužen za golove biće Ohi Omoižuanfo, kome će Stanković ukazati poverenje i pored činjenice da je od starta prolećnog dela sezone Milan Pavkov znatno efikasniji.

Pored Pavkova, može se očekivati da će u zavisnosti od kretanja rezultata, priliku da zaigraju među prvima dobiti i Filipo Falko, kao i Nemanja Motika, koji su u nedavnom prijateljskom susretu protiv beogradskog BASK-a prikazali zavidnu partiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading