OČEKUJE SE SPEKTAKL: Redovi ispred blagajne! GOREĆE Marakana u predstojećem VEČITOM DERBIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

23.02.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 27. februara sa početkom od 18 časova, biće ispisana nova stranica u istoriji srpskog fudbalskog Večitog derbija.

OČEKUJE SE SPEKTAKL: Redovi ispred blagajne! GOREĆE Marakana u predstojećem VEČITOM DERBIJU! (FOTO)

Foto: Starsport

Po 166. put u istoriji borbe za bodove snage će odmeriti ekipe Crvene zvezde i Partizana.

Oba tima u predstojeći meč ulaze sa serijom pozitivnih rezultata na startu prolećnog dela sezone. Ekipa trenera Dejana Stankovića do sada je savladala u nacionalnom prvenstvu ekipe Čukaričkog (3:0) i novosadskog Proletera (2:1), dok je u zaostalom susretu osmine finala bila bolja od niškog Radničkog na našem najvećem stadionu nakon izvođenja jedanaesteraca.

Sa druge strane, fudbaleri Partizana osokoljeni trijumfom u Pragu u prvom meču šesnaestine finala UEFA Lige konferencija, sa puno optimizma ulaze u predstojeći duel, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević pored dobrih igara pruženih na startu proleća, može biti i mirniji u odnosu na kolegu sa druge strane Topčiderskog brda, a razlog je pet poena viška koje gost predstojećeg susreta ima na svom kontu.

Na osnovu fotografija sa lica mesta, ispred blagajne stadiona "Rajko Mitić", jasno je da nas u nedelju očekuje pravi fudbalski spektakl. Tribine našeg najvećeg stadiona biće dobro popunjene i svi uslovi za odigravanje jednog kvalitetnog meča, postojaće.

 

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski derbi odigran na stadionu u Humskoj 19. septembra prethodne godine, a okončan je nerešenim rezultatom 1:1. Domaćin je na tom susretu poveo pogotkom Bibarsa Natha u 36. minutu susreta, a izjednačenje Crvenoj zvezdi doneo je Aleksandar Katai sedam minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading