DA LI ĆE SRUŠITI MARAKANU? Senzacionalne vesti stižu iz Turske!

Autor:

Sport

05.02.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana privode kraju zimske pripreme u Turskoj. Danas crno-bele očekuje duel sa ekipom Dinama iz Batumija...

DA LI ĆE SRUŠITI MARAKANU? Senzacionalne vesti stižu iz Turske!

Foto: Tanjug/AP

Marakana

Jedan on najvećih pojačanja kluba iz Humske tokom jesenjeg dela sezone, Kvinsi Menig u intervjuu za dnevni list "Informer" rasplamsao je srca navijača Partizana:

- Biće pravi vatromet na večitom derbiju, ta utakmica je ludilo, a uveren sam da ćemo pobediti i srušiti Zvezdu na Marakani.

Poseban motiv za Meniga predstavlja činjenica da do sada u seniorskoj konkurenciji nije osvojio šampionsku titulu:

- To bi bio jedan od najznačajnijih trenutaka u mojoj karijeri. I čvrsto verujem da ćemo ove sezone prvi proći kroz cilj. Nikada nisam bio bliži tome. Sa Ajaksom sam bio drugi, ali tad sam bio baš mlad i nisam puno ni igrao. U Partizanu sam standardan, osećam se sto posto kao deo ekipe koja krči put ka tituli - jasan je Menig.

Fudbaler rođen u Amsterdamu osvrnuo se i na svj odnos sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem:

- Nije on previše strog, to mu je posao. Sjajan je trener i stvarno mi mnogo pomaže. Pravedan je, temperamentan, vrlo ga poštujem. Imamo otvoren odnos, često razgovaramo, uvek mi skrene pažnju na ono što je bilo dobro ili šta treba da popravim u igri - zaključuje Menig.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading