SRAMAN POTEZ LIDERA SSP! ĐILAS PORUČUJE: Novak Đoković je u blatu!

Autor:

Vesti

05.02.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko novina Nova S, koje su pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, i karikaturiste Dušana Petričića sramno je izvređao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

SRAMAN POTEZ LIDERA SSP! ĐILAS PORUČUJE: Novak Đoković je u blatu!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tajkun Dragan Đilas

Naime, u Đilasovim novinama objavljena je sramna ilustracija na kojoj se vidi Novak Đoković, koji se nalazi u blatu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i pored njega još nekim članovima Srpske napredne stranke, koji na očima imaju maske. Ilustracija je propraćena sarkastičnim natpisom “Beli sport, gem, set, meč”.

Dragan Đilas odlučio se na ovakav gest samo zato što se teniser sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i zahvalio mu na podršci, te ovim poručio da je Novak Đoković talog, navodi Objektiv.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, predsednik Vučić sastao se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u četvrtak, 3. februara 2022. godine u 10.00 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Podsećanja radi, Novak Đoković se nije takmičio na Australijan openu, nakon što je sramnom odlukom vlada Australije deportovan iz Melburna posle gotovo dve nedelje prave torture.

Tom prilikom je imao i nekoliko razgovora sa Vučićem, koji je pokušavao da najboljem teniseru sveta pomogne u borbi za svoja prava, a nije štedeo ni kritike na račun vlade Australije i političara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

05.02.2022 13:17

Đilas je u blatu. Samo nos mu viri a on ništa ne vidi.

Odgovori 36 10
Persa

06.02.2022 06:23

Ne povlaci druge tamo gde se ti vec nalazis. Pa nestavijaj NOLETOVO IME U TVOJA PRIJAVA USTA .

Dile

09.02.2022 09:11

Ova opozicija je najgora u istoriji Srbije od kada postoji višestranački sistem . Ništa im nije sveto i ne priznaju nikakve vrednosti. I kada su mogli da napadnu najboljeg tenisera sveta šta onda reci nego da su dronje , ološ i najgori talog ove Srbije.