ĐILASOVCI PLJUJU PO NOVAKU KAO DA JE DRŽAVNI NEPRIJATELJ! Skandalozni napadi na Đokovića zbog sastanka sa predsednikom Vučićem! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.02.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji reket sveta Novak Đoković dočekan je na nož od strane dela opozicije, takozvanih đilasovaca, nakon što se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

ĐILASOVCI PLJUJU PO NOVAKU KAO DA JE DRŽAVNI NEPRIJATELJ! Skandalozni napadi na Đokovića zbog sastanka sa predsednikom Vučićem! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Twitter

Predstavnici opozicije predvođene tajkunom pokazali su da je mržnja jedino što ih ujedinjuje. Do juče je to bila mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sada se na meti našao i najbolji srpski sportista ikada i jedan od najboljih sportista na svetu Novak Đoković.

Prvi reket sveta sastao se u četvrtak sa predsednikom Srbije, što je izazvalo bes lažnih moralista. Naime, njima smeta što se Novak sastao sa šefom države, iako je najnormalnija stvar da se predsednik jedne države sastaje sa sportistima koji su najbolji ambasadori svake zemlje.

Hejterska amnezija

Međutim, istim tim hejterima nije smetalo kada se Đoković u prošlosti sastajao sa Borisom Tadićem, Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem... Tada je bilo u redu, ali sada, kada se zahvalio predsedniku Srbije na podršci koju je dobio tokom boravka i torture koju je prošao u Australiji, Novak je postao meta tajkunovih botova.

- Đoković se zahvaljuje Vučiću, znači uskoro se ruši Nebojšina kula zbog novih teniskih terena - napisao je Marko Dražić, deo ekipe Njuz.neta i "24 minuta sa Zoranom Kesićem".

Zoranu Lutovcu, lideru Demokratske stranke i poslušniku Dragana Đilasa, takođe je zasmetao Novak Đoković.

- U prvom kolu Otvorenog prvenstva Srbije Novak se sastaje sa Vučićem, prvim reketom Srpskog sveta. U drugom kolu ga očekuje neugodni Vesić, a u projektovanom finalu Zdravko Ponoš - poručio je Lutovac.

Bez komentara nije ostao ni bivši lider DS Bojan Pajtić.

- Lepo je što je Vučić pozvao Noleta da s njim podeli loša iskustva iz Australije, ali su ona, kad je on u pitanju, neprimenjiva. Neće njemu, kad izgubi izbore, biti zabranjen ulazak, već izlazak iz zemlje. Neće biti smešten u hotelu. I svakako ga neće moći napustiti kad poželi - konstatovao je Pajtić.

Najstrašnije uvrede

Ništa blaže nisu bile ni objave drugih Đilasovih tviteraša.

- Je**li vas Đokovići. To je, bre, šljam, običan šljam - dodao je jedan Đilasov simpatizer, a drugi se nadovezao:

- Čudo su Đokovići, najgori su ti što su "apolitični". Šta on ima da traži na sastanku s diktatorom? I šta ona žvalava budaletina može da završi Novaku u inostranstvu? Ovde može familiji, ocu i tašti da završi poslove - poručio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Ive

04.02.2022 09:34

Vidi se koliki smo i debili... Jadan i bedan narod

Odgovori 5 14
Radoš

04.02.2022 11:35

@Ive - Ostavi ti Srpski narod na miru. Narod nije ništa kriv. Ako je neko kriv, krivi su pojedinci.

Odgovori 12 2
Branka Met

04.02.2022 09:56

Ma, možete i Đokoviću i Vučiću samo da pljunete pod prozor! A sada idite po apanažu kod svojih mentora.

Odgovori 24 3
Vida

04.02.2022 11:37

@Branka Met - Da im pljunu pod prozor pa posle da poližu i da traže oproštaj greha.

Odgovori 14 3