MATEJ PERIŠ NA PLATFORMI NIJE BIO SAM!? Novi pravac istrage u slučaju nestalog Splićanina!

Autor:

Hronika

04.02.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga za nestalim Matejem se i dalje nastavlja.

MATEJ PERIŠ NA PLATFORMI NIJE BIO SAM!? Novi pravac istrage u slučaju nestalog Splićanina!

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Prošlo je 35 dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu. U glavni grad Srbije ponovno su stigli predstavnici hrvatske policije, a sve ovo vreme u Beogradu je i Matejev otac, koji je sinoć za HTV-ov Dnevnik rekao da je istraga i dalje sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj.

Istragu i dalje vodi MUP Srbije, a hrvatski tim pomaže im svojim znanjem i veštinama. Matejev otac Nenad Periš rekao je kako nije bio pozvan na sastanak, jer su to ipak operativni sastanci srpske i hrvatske policije.

Obavešten sam da su hrvatski predstavnici MUP došli u Srbiju i da će se sastati sa predstavnicima MUP Srbije u smislu operativnih sastanaka. Ja mislim da i ne trebam da prisustvujem na takvim sastancima - poručio je Nenad Periš.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Nenad Periš

 

Očekuje da ukoliko se nešto zaključi u smislu nesumnjivih činjenica da će biti obavešten kao i do sada. Naglasio je da je istraga sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj. Matejev otac istakao je kako postoje nedoumice oko video snimaka, jer su kamere dosta nejasne, ali i mobilnog telefona.

- One će pokazati da li je Matej bio sam na toj platformi i mobilni koji je davao signal. To su dve bitne spone sa Matejem. I to su dve stvari koje su najvažnije u ovom trenutku - rekao je Nenad.

Podsetimo, noć pred proslavu Nove godine, Splićanin Matej Periš je sa svojim društvom izašao u klub "Gotik", a već tačno mesec dana je prošlo od tada i od njega i dalje nema ni traga ni glasa. On je iz nepoznatih razloga napustio klub posle ponoći, trčao ulicama Beograda i nestao.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rina

05.02.2022 01:09

Matej/aka je to bio on/ kada je silazio/jer to lice je imalo neke bele oznake narukavu s lee stane/,dok je Matej imao majcu Potpuno crnu sasplikacijom na grudima/ niz stepenice ojavio se visok mladić koji se krio iza r/verovatnosvetijke/crne,čak se imalo sagaopotom sišao niz stepenice a tamo ga je sačekao još neko.Potom je nastalo"šaketanje". Neko je bio ispred njega, drugi iza ledja.Možda je Matej, s obirom da je jak kao stena srediio napadače, preskočio ogradu gde nema kamera i otišao prema Brnkovom mostu,na jednom snmku se vidi kako trče dva mladića jedan iz drugog, potom ostaje samo jedan koji brzo trči dalje.. Nakon tog mlataranja na platou, začuli su se udaljeni pucnji vrlo slabi kao rafal par pucnjeva, potom jedna- dve sekunde ponovo isto....snimak nestaje.....Znam šta sam videla i čula,nisam paranoična...Medjutim kasnijim pregledavanjem snimaka, oni su skraćeni tako da se skoro ne vidi desni deo iza koga se krio neko... a ne čuju se ni pucnji....Dalje ne želim da iznosim zaključke....

Odgovori 24 10