NOVAK I VUČIĆ OČI U OČI: Predsedniče, hvala vam na podršci, nikada vam to neću zaboraviti!

Autor:

Sport

03.02.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković sastao se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem gde je iskazao poštovanja za podršku koju je dobio tokom torture kroz koju je prošao u Australiji.

NOVAK I VUČIĆ OČI U OČI: Predsedniče, hvala vam na podršci, nikada vam to neću zaboraviti!

Foto: Printskrin TV Pink

Novak se zahvalio Aleksandru Vučiću kao i čitavoj Srbiji na podršci koju je imao u Melburnu.

- Želeo sam da se vidim sa vama i da vam se zahvalim na velikoj podršci koju ste mi vi kao predsednik Srbije pružili, kao i sve naše institucije. Za vreme dok sam se borio sam u Australiji, imao sam podršku porodice, čitave zemlje svih ljudi iz regiona i na taj način su mi olakšali boravak u Melburnu. Vi niste imali obavezu da me podržite, kao i država Srbije. Želim da znate da osećam odgovornost jer ste stali iza mene i tako sebe stavili u kompromitovanu poziciju na međunardnonm planu. Zato ću to pamtiti dugo i moj odnos prema našem narodu zato jača iz dana u dan. Hvala još jednom na gostoprimstvo- rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
res, non verba!

04.02.2022 07:49

Da li će se to osećanje odgovornosti prema državi Srbiji ispoljiti tako što će Novak da vrati svoju prvobitnu adresu u Srbiju i početi da plaća porez na prihod našoj državi?

karma?

04.02.2022 07:54

Novače, nisi li primetio da ti je krenulo nizbrdo od kada su te ovi naši političari počeli koristiti za sopstvenu promociju: prvo Vulin, pa Dodik, a evo sad i Vučić. Mani se čoveče politike, i bavi se onim u šta se najviše razumeš.