ZBOG RADE I HARISA JE NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA?! Poznata pevačica RAZVEZALA jezik o kolegama, a onda je otkrila i koju BOLEST ima!

Autor:

Zabava

03.02.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Tadić Cipka proslavila se preko "Zvezda Granda", mnogi su je spajali sa Harisom Berkovićem, a sada je otkrivena istina o njihovom odnosu.

ZBOG RADE I HARISA JE NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA?! Poznata pevačica RAZVEZALA jezik o kolegama, a onda je otkrila i koju BOLEST ima!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka se proslavila preko muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a poznata je po silnim skandalima koje sama sebi napravi.

Republika

Foto: instagram

Aleksandra Tadić

Naime, početak njene karijere je obeležilo to što je pevačica pretikla muškarca na jednom parkingu. Nakon toga su išle priče da je zaljubljena u kolegu Harisa Berkovića.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Haris Berković

Haris je već dugo sa pevačicom Radom Manojlović, a nakon što je Cipka napustila jednu emisiju upravo zbog nje, krenule su glasine da je Aleksandra ludo zaljubljena u pevača, i da ne može da izdrži da bude pored Rade.

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Haris Berković i Rada Manojlović

- Spajanja sa kolegama koja nisu istinita, ali ja to nisam nikad demantovala. Emrah Emšo, Haris Berković su neki od njih, nemam potrebu to da demantujem, jer nisam bila ni sa kim od kolega - rekla je Cipka, i dodala zašto se više ne bi pojavila u muzičkom takmičenju koje je proslavilo.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Rada Manojlović

- Ja sam sve to užasno preživaljavala i ne bih mogla ponovo da se vratim. Ja imam strašnu tremu, to je bolest, to više nije trema. Uzlupa ti se srce, ne možeš da se kontrolišeš. Dugo sam imala i pred kamerama, kada gostujem ljudi su govorili: 'Daj, progovori! Kao da si mutava, ne možeš da sastaviš rečenicu', a mene je ta trema baš dugo kočila - priznala je Cipka u emisiji, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading