ORIO SE STUDIO NA KOŠUTNJAKU ZBOG SVAĐE PEVAČICE I KOMPOZITORA: Mili i Ceca u nikad gorem OKRŠAJU, pljuštale UVREDE na sve strane!

Autor:

Zabava

30.01.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićeva i Milić posvađali su se zbog načina na koji se glasalo, pa je Saša Popović morao da se umeša i prekine okršaj.

ORIO SE STUDIO NA KOŠUTNJAKU ZBOG SVAĐE PEVAČICE I KOMPOZITORA: Mili i Ceca u nikad gorem OKRŠAJU, pljuštale UVREDE na sve strane!

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili ponovo su se posvađali u "Zvezdama Granda", a sve je eskaliralo kada je pevačica kolegi rekla da je gluv i sujetan, nakon čega je on počeo da komentariše njeno pevanje. Veliku buru u studiju izazvao je duel Staše Škorić iz tima Đorđa Davida i Milice Mićić iz Cecinog tima. Staša je automatski ispala iz takmičenja sa samo dva osvojena glasa, dok je Milica osvojila pet glasova i obezbedila mesto u baražu. Pošto samo Aleksandar Milić Mili nije dao glas nijednoj devojci, Ceca Ražnatović mu je odmah na to skrenula pažnju, pa je došlo do verbalnog okršaja.

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Ceca i Mili

- Mili, ja moram da kažem da si ovoga puta prevršio svaku meru. Treba da te bude sramota! Ti si, bre, gluv i sujetan! Ovakav glas da ne dobije šesticu?! Zbog toga treba da te bude sram, štetiš ovom detetu zbog ogromnog ega i bolesne sujete - vikala je Ceca na sav glas, a Mili je odmah odgovorio:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

- Zbog koje sujete, Ceco, i prema kome? Ja nemam sujetu. Cela prva pesma je bila u falšu. Ja sam tebi, bre, ceo život ispravljao falševe! Ja sam ti producirao pevanje, valjda čujem kada je nešto dobro, a nešto nije, i svaki put to iskreno kažem. Ne bih nikad oštetio kandidata, tako da ne znam zbog čega me napadaš i da li je po sredi nešto drugo. Moje glasanje nema veze s tim ko je mentor, u ovom slučaju s tobom. Tvom prethodnom kandidatu sam zasluženo dao šesti glas, a ti prestani da galamiš jer galama nije argument.

Bosanac: Žiri je za rijaliti!

Dok je rasprava trajala, kompozitor Dragan Stojković Bosanac našalio se da žiri treba da ima svoj rijaliti.

- Mi ovde, kad počnemo da se svađamo, kao da smo u rijalitiju! Žiri treba da ima svoj rijaliti. Šalim se malo, naravno, ali treba da povedemo računa kako se svađamo. Jedemo program s ovim, akcenat treba da bude samo i isključivo na kandidatima - rekao je kratko Stojković.

Saša Popović je potom odlučio da prekine dreku i galamu, koja ne bi imala kraja, pa je tražio mišljenje i drugih članova žirija. Tada se uključila i Marija Šerifović, koja je, ko iz topa, rekla da je Milica zaslužila da ide direktno u naredni krug, uzimajući u obzir ono što je pokazala.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Aleksandar Milić Mili

- Milica je bila izuzetno tačna u svakom smislu. Neću da ulazim u raspravu Cece i Milija, ne smatram da je bilo falša, tako da, što se mene tiče, ova devojka ima podršku - rekla je kratko Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading