SAŠA POPOVIĆ I LEPA BRENA BILI KOD PROROČICE: Noć pre susreta su morali da urade OVO, a evo i šta im je rekla!

Autor:

Zabava

27.01.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saša Popović i Lepa Brena su pre 30 godina bili kod pokojne bugarske proročice baba Vange, a evo i šta im je rekla.

SAŠA POPOVIĆ I LEPA BRENA BILI KOD PROROČICE: Noć pre susreta su morali da urade OVO, a evo i šta im je rekla!

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović prisetio se kada je sa Lepom Brenom posetio pokojnu bugarsku proročicu baba Vangu, koja je bila poznata po tome što je mnogim ljudima proricala sudbinu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović

Naime, Saša i Brena su otišli u ovu posetu pre više od 30 godina, a sada je direktor "Granda" rešio da ispriča šta se sve izdešavalo.

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

- Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje - priseća se Popović i dodaje:

Foto: JUTRO/printscreen

Saša Popović

- Kada smo bili na koncertu u Bugarskoj, rečeno nam je da u 11 sati imamo sastanak kod Baba Vange. Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje. Upozorili su nas da ne smemo da joj dajemo novac ili neke druge materijalne stvari jer je ona to sve dobila od države i kola i kuće i obezbeđenje. Carinik nas je sve pregledao, išli smo kilometar, tu su bili šatori, a u njima ljudi koji su 15 dana do zakazanog termina, to su hiljade ljudi. Tito je bio četiri puta kod Vange, ona mu je govorila šta da radi. Vanga je razumno pričala srpski - rekao je svojevremeno Saša za domaće medije, prenosi Kurir.

Foto: youtube.com/printscreen

Lepa Brena

- Brena i ja smo došli, ona nas dočekala, ja sam hteo prvi. Kaže ona meni da skinem naočare, ja joj kažem da ne nosim, a ona mi rekla da ne budem bezobrazan i da zapamtim sve što mi kaže. I ona krene brzo da priča: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je.” Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan, ja ga kupio u Beču, i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Vijeni. Ona kaže ta grupa gde ti sada radiš za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti. A mi smo tada, u avgustu 1991. imali čak 120.000 gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, i prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao. Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade, ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: “Kažite vi meni kada ću se ja oženiti?” Ona meni kaže da se narednih 6 godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4 mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću - ispričao je Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading