Lepa Brena ne gradi hotel na Trebeviću

Autor:

Zabava

17.01.2022

17:19

Na portalu Republika objavljen je članak za koji se ispostavilo da predstavlja prenošenje lažnih vesti, po oceni portala raskrinkavanje.ba

Lepa Brena ne gradi hotel na Trebeviću

Republika.rs

Naime, na sajtu Republike objavljen je članak u kojem su iznete tvrdnje da folk pevačica Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, planira da gradi hotel i skijalište u Trebeviću.

Republika je ove informacije prenela sa bosanskog portala kilix.ba, međutim, ispostavilo se da one ne odgovaraju istini, pošto je pevačica demantovala te tvrdnje.

- Nije tačno - rekla je Lepa Brena ekskluzivno za portal Dnevnog avaza čime je stavljena tačka na ovu priču.

ST/V. Lukić

Lepa Brena i Boba

Da nikakvi razgovori do sada sa Lepom Brenom o izgradnji hotela i ski staze nisu postojali, rekao je i načelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

- Кad je reč o eventualnom investiranju pevačice Lepe Brene na Trebeviću, odnosno, gradnji hotela i skijališta na pomenutom lokalitetu,  informacije o tome dobili smo od novinara portala Кlix.ba. Ukoliko je ta informacija tačna, rado ćemo podržati taj projekat i uključiti se u razgovore kada dođe trenutak, međutim, moram da naglasim da nikakve razgovore o tome do sada nismo imali sa Lepom Brenom - prenosi raskrinkavanja.ba Ćosićeve reči.

ST/P.Divac

Lepa Brena

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading