KAKO SI MOGLA DA VARAŠ TATU? Sinovi Lepe Brene BESNI na pevačicu nakon AFERE!

Autor:

Zabava

31.12.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je pre četiri decenije bila u aferi sa Goran Bregovićem, a sada je izvor blizak porodici ispričao anegdotu iz tog vremena.

KAKO SI MOGLA DA VARAŠ TATU? Sinovi Lepe Brene BESNI na pevačicu nakon AFERE!

Foto: ST/V. Lukić

Slobodan Boba Živojinović

Glavna tema u medijima u poslednjih nekolika dana jeste ljubav između Lepe Brene i Gorana Bregovića koja se desila pre četiri decenije, dok su oboji bili slobodni.

 

 

Sada ovi naslovi ne remete Breninu porodicu, ali nekada to i nije bilo baš tako. Kada su Stefan i Viktor bili deca, stariji drugari iz škole su im pričali kako njihova majka vara Bobu.

 

 

- Desilo se da je Brena bila neka tri dana na nastupu, a Boba je ostao sa decom. Tada su neki stariji momci Stefanu i Viktoru rekli da im je mama otišla ko zna gde, pa su je njih dvojica napali čim se vratila kući: Kako si mogla da varaš našeg tazu? Nismo to od tebe očekivali! Naravno, Brena se na to samo nasmejala i objasnila sinovima da je mama išla samo da radi, a da su te priče daleko od istine - rekao je izvor blizak porodici za Stori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Željko

31.12.2021 12:30

Neće ona. Samo malo.

Odgovori 17 3