LEPA BRENA KONAČNO PRIZNALA: Evo zašto se Stefan nije POJAVIO na njenom ROĐENDANU!

Autor:

Zabava

28.12.2021

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se pisalo da Lepa Brena nije u dobrim odnosima sa starijim sinom Stefanom, a sada je pevačica rešila da stavi tačke na ove navode.

LEPA BRENA KONAČNO PRIZNALA: Evo zašto se Stefan nije POJAVIO na njenom ROĐENDANU!

Foto: Republika.rs

Stefan Živojinović je prava misterija za javnost, jer je kao mali bio u kandžama mafije, a onda je krenuo da se bavi muzikom, ali to nije dugo potrajalo.

Lepa Brena je u jednom intervjuu progovorila o tome da li joj smeta što joj se stariji sin više ne bavi muzikom.

 

 

- Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo - priča pevačica i otkriva da li je tačno da Stefan nije prisustvovao njenom rođendanu:

 

 

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - završava pevačica, a prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Crni

29.12.2021 12:00

Jel, to ova što krade struju?