U NESREĆI KOD VALJEVA NASTRADAO I NAJBOLJI STRELAC RK "METALAC"! Otac mu, takođe, poginuo pre godinu dana!

Autor:

Hronika

28.12.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjevo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u Draginju, a u kojoj su život izgubili N. A. (20), I. M. (20) ostalo bez O.P. (21) perspektivnog sportiste koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

U NESREĆI KOD VALJEVA NASTRADAO I NAJBOLJI STRELAC RK "METALAC"! Otac mu, takođe, poginuo pre godinu dana!

Foto: Printskrin

Valjevo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Draginju, a u kojoj su život izgubili N. A. (20), I. M. (20) ostalo bez O.P. (21) perspektivnog sportiste koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba "Metalac“.

O. P. bio je najbolji strelac tima i najbolji strelac na nedavnom rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

Da tragedija njegove porodice bude još veća, njegov otac S.P. (51) poginuo je pre nešto više od godinu dana. Na njega je, 14. decembra prošle godine, dok se kretao prugom Beograd-Bar, na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac, naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

Podsetimo, N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i O.P. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N.A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I.M, na mestu suvozača, držala u krilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading