PRE ALEKSANDRE JE BIO PRAVI KAZANOVA: Ovo su sve BIVŠE LJUBAVI Filipa Živojinovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović uživa u skladnom braku sa Aleksandrom Prijović, a ovo su njegove bivše devojke.

PRE ALEKSANDRE JE BIO PRAVI KAZANOVA: Ovo su sve BIVŠE LJUBAVI Filipa Živojinovića! (FOTO)

Foto: instagram.com

Sin Lepe Brene, Filip Živojinović je u dugogodišnjem braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Aleksandra.

Filip je pre Aleksandre bio u dugim vezama, a prvu javnu vezu je imao sa Sofijom Milošević. Njih dvoje su ušli u emotivni odnos 2009. a verili su se nakon godinu dana. Međutim, do braka nije došlo jer je usledio raskid a i nova ljubav u Filipovom životu.

2011. godine je odjeknula vest kao bomba da je Živojinović u vezi sa Majom Mandžukom. Prvi put su se pojavili u javnosti na koncertu Zdravka Čolića, a Maja je zbog Filipa raskinula vezu sa biznismenom iz Crne Gore sa kojim je bila 10 godina. Par je počeo da živi zajedno samo par meseci kasnije u Los Anđelesu gde je Maja radila kao producent, a Filip kao sporstki agent. Njihova veza je pukla nakon četiri godine.

Iako su svi verovali da će se ovaj par pomiriti, Filip je tada upoznao Aleksandru, koju je oženio i sa kojom je i dan danas, a Maja je nastavila da živi na relaciji Srbija-Amerika.

VIDEO BONUS:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading