PRODUCENT SERIJE ŠTREBERI PROGOVORIO: Otkrio SAKRIVENU poruku koju niko nije PRIMETIO!

Autor:

Zabava

19.12.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak Lore je poznati producent koji je zadužen za mnoštvo sitkoma koji su zaludeli publiku širom sveta, a malo ko je znao da je krio skrivene grumenčiće u svakoj epizodi.

PRODUCENT SERIJE ŠTREBERI PROGOVORIO: Otkrio SAKRIVENU poruku koju niko nije PRIMETIO!

Foto: printscreen

Skriveni grumenčići kreatora serije Čaka Lorea na kraju svake epizode ​​su postali sve učestaliji, a mnogi su ih zapaze tek nakon što se serija završi.

Mnogi nisu znali kako je nastala tema iz serije "Štreberi", koju je napisao  Ed Robertson iz grupe "Barenaked Ladies". 

Bend je nastupao u Los Anđelesu i Ed je te večeri na bini objavio pesmu o univerzumu, koja je inspirisana knjigom koju je upravo pročitao pod nazivom "Veliki prasak: Poreklo univerzuma" od Sajmona Singa.

Bez znanja Eda Robertsona, u publici je bio kreator sitkoma Čak Lore. Tada je odlučio da zamoli grupu da snime temu za novi sitkom koji je razvijao - pod nazivom "The Big Bang Theory".

Ed je pesmu napisao pod tušem jednog dana, tačno pola sata pre nego što je trebalo da je pusti preko telefona Čaku Loru. Producentu se numera svidela, a ostalo je istorija sitkoma.

"Štreberi" će ući u istoriju kao jedan od najcenjenijih i najomiljenijih sitkoma svih vremena. Skoro 18 miliona ljudi pratilo je poslednju epizodu ove serije.

Tokom svojih 12 godina, emisija je sadržala mnogo malih uskršnjih jaja i stalnih gegova koje su verni fanovi voleli. Ali jedno od najzanimljivijih dešavalo se na kraju svake epizode. Odmah nakon odjavne špice, brza kartica sa nekim natpisom na njoj bi proletela. Kartica bi trajala samo jednu sekundu - ni izbliza dovoljno dugo da bi se pročitala.

Na prvi pogled izgledalo je kao sitna slova i kao tipični pozdrav za kraj, ali bila je to poruka od Čaka Lorea na kojoj je pisalo "Kraj".

Lore je napisao drugačiju poruku na kraju svake epizode ​​"Štrebera". Tačnije, napisao je te karte od jedne sekunde na kraju svih sitkoma koje je kreirao počevši od 1995. - uključujući "Grejs pod vatrom", "Dva i po čoveka", "Majk i Moli" i "Darma i Greg".

Pa je tako jedna karta na kraju "Dva i po muškarca" glasila:

- Ne pokušavajte da ponovite ono što ste videli u večerašnjoj epizodi Dva i po čoveka. Uprkos naizgled nedostatku ozbiljnih posledica i bez obzira na urnebes koji je usledio, ovo je izuzetno opasno ponašanje koje može dovesti do povreda ili smrti. Imajte na umu da zapošljavamo visoko plaćenog holivudskog profesionalca koji ima godine iskustva u dovođenju svog života u opasnost. I nažalost, ne, ne govorim o našem kaskaderu.

Na drugoj kartici je samo pisalo: "Ovde nema šta da se čita. Samo napred."

Karte su sadržale Loreovu životnu filozofiju, njegove propuste, njegovu decu, njegovo zdravlje, a on je čak napisao i sopstvenu pohvalu od 457 reči. U kartici od jedne sekunde.

Na kraju je sakupio 333 svoje poruke u deliću sekunde i sastavio ih u veliku knjigu za stočiće sa naslovom ukradenim sa njegove prve "Darma i Greg" kartice: Šta te ne ubije čini gorkim.

U predgovoru te knjige, Čak Lore objašnjava svoju misiju kartice.

- Bilo je to da se koristi televizija u udarnom terminu da bi se zabeležio život koji se raspletao i zahuktala karijera u podsvesnim koracima od jedne sekunde, teško čitljivim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading